در رقابتهای کشتی دانشجویان استان؛
تیم کشتی فرنگی دانشجویان فریمان نائب قهرمان استان خراسانرضوی شد
تیم کشتی فرنگی دانشجویان فریمان، در نوزدهمین دوره مسابقات کشتی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی به مقام دوم دستیافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوزدهمین دوره مسابقات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در رشته های آزاد و فرنگی با حضور 48 کشتی گیر از 10شهر استان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد، که تیم فریمان با رقابتی تنگاتنگ، پس از مشهد، نائب قهرمان استان شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
سیدمحمد هاشمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فریمان با بیان این مطلب به خبرفریمان اظهارکرد: محمدحسن حسینی در وزن 71کیلو و امین حلمی سالاری در 75کیلو به مقام اول دستیافتند.
, خبرفریمان,,
هاشمی در ادامه افزود: وحید عاشوری در 98کیلو دوم شد و محمد فَردباردر 80کیلو، معین دشتی در 130کیلو، مرتضی آسیایی پور در 66کیلو و مهدی تکلو در 85کیلو همگی به مقام سوم بسندهکردند.
,وی گفت: حامد ثالث نیز در 59کیلو مقام پنجم را کسبکرد.
,,
,
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فریمان ضمن تبریک کسب عنوان نائبقهرمانی دانشجویان فریمان به جامعه ورزشی و خانوادههای آنان اظهارکرد: هدایت تیم را امیرصبور نیا با همراهی امیر حسین اطاقی به عهده داشت و محمد هلال سرپرستی تیم فریمان را به عهده داشت.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه