مدیرعامل شرکت گاز خوزستان :

خوزستان در سال‌های آینده با چالش تأمین سوخت گاز مواجه است/ گلایه از صنایع استان به دلیل بدهی زیاد

خوزستان در سال‌های آینده با چالش تأمین سوخت گاز مواجه است/ گلایه از صنایع استان به دلیل بدهی زیاد
حسینی نژاد با بیان اینکه در یک دهه اخیر شیب افزایش مصرف گاز در استان بیش از استانداردهای کاهش مصرف بوده تاکید کرد: خوزستان با این روند در چند سال آینده با چالش تأمین سوخت گاز مواجه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:سید ناصر حسینی نژاد مدیرعامل شرکت گاز خوزستان در نشست خبری که در سالن کنفرانس شرکت گاز استان برگزار شد، اظهار کرد: تا قبل از انقلاب تحولی در در بخش گاز کشور صورت نی گرفت و به جز چند کلانشهر، اکثر شهرها و روستا از مزیت داشتن گاز بی بهره بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,

وی با اشاره به اینکه قبل از انقلاب در استان خوزستان ۳۰ کیلومتر شبکه گازرسانی و کمتر از دو هزار مشترک وجود داشت افزود: بعد از انقلاب اسلامی همه سازمان‌ها عطش خدمت رسانی پیدا کرده و صنعت گاز نیز این ماجرا مستثنی نبود.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان جنگ را مانع روند رو به رشد توسعه خدمات گازرسانی در استان دانست و گفت: بعد از این شرایط اهداف شرکت گاز به سمتی رفت که رفاه عمومی را در سطح کشور با تأمین سوخت ایجاد کند.

حسینی نژاد تاکید کرد: صنعت گاز بعد از جنگ پیش قدم در برداشتن موانع حرکت رو به جلوی نظام بود و در تسهیل شرایط پیشرفت اصلی‌ترین نقش را در صنعت تأمین سوخت و همچنین کاهش آلایندگی‌ها ایفا کرد.
 

,
,
,
,
,
,
, ,
,

خوزستان کوتاه‌ترین مسیر برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی است
وی اذعان کرد: امروزه صنعت در جهان ۲۵ درصد سوخت از گاز و ۴۵ درصد نیز از مشتقات نفتی است ولی در ایران ۷۰ درصد سوخت و منابع انرژی از گاز تأمین می‌شود که این یک نقطه قوت و یک شرایط مناسب برای کاهش میزان تهدیدها است.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان افزود: صنعت گاز باتوجه به نیازها در تأمین تجهیزات خود باعث توسعه زیرساخت‌های صنایع جدید در کشور شد و همچنین نقش اصلی را برای کاهش اثرات تحریم به اقتصاد و کشور ایفا کرد.

حسینی نژاد با اشاره به اینکه در خوزستان با توجه به فرصت‌ها و مزیت‌های مختلف از جمله صنایع فولاد، نفت و پتروشیمی می‌توانیم بیشترین ارزش افزوده را داشته باشیم، تاکید کرد: به جرات می‌توان گفت که خوزستان مهم‌ترین و کوتاه‌ترین مسیر برای دستیابی و رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی است.

۶۰ درصد جمعیت روستایی خوزستان گازدارند
وی افزود: از ۷۸ شهر درون استان ۷۴ شهر تاکنون گازدار شده‌اند و چهار شهر باقیمانده نیز که قلعه خواجه و آبژدان در اندیکا، سال‌اند در دزفول و فتح المبین در شوش هستند عملاً هنوز شبکه گازرسانی ندارند ولی پروژه‌های آن‌ها در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان در ادامه با اشاره به اینکه از سال ۹۳ یک فرصت خوبی برای ما درزمینهٔ تکمیل گازرسانی شهری و روستایی به وجود آمد گفت: تا چند سال قبل گازرسانی به آبادان نسبت پایینی داشت و از دهه ۸۰ به دلیل همزمانی و تکمیل پروژه‌های فاضلاب بحث گازرسانی متوقف شد ولی از سال ۹۳ با هماهنگی مسئولین دوباره پروژه‌های گازرسانی در این شهر را شروع کردیم.

حسینی نژاد ۹۴ درصد جمعیت شهری و ۶۰ درصد جمعیت روستایی خوزستان را تحت پوشش شبکه گازرسانی دانست و تصریح کرد: در سال ۹۴ بیش از سه هزار کیلومتر شبکه گازرسانی در استان احداث و حدود یک هزار و 600 کیلومتر شبکه گازرسانی برای ۵۰۰ روستا پیمان‌سپاری شده است.

, خوزستان کوتاه‌ترین مسیر برای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی است,
,
,
,
,
,
,
, ۶۰ درصد جمعیت روستایی خوزستان گازدارند,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,

در ۴۰۹ روستای خوزستان پروژه گازرسانی در حال اجراست
وی ادامه داد: در سال ۹۴ تعداد ۹۲ روستا گازدار و در هشت ماه سال ۹۵ نیز ۸۶ روستا به جمع روستاهای گازدار شده استان اضافه‌شده‌اند همچنین در حال حاضر در ۴۰۹ روستا نیز پروژه‌های گازرسانی در حال اجراست.

این مقام مسئول اضافه کرد: تأمین گاز ۳۰ شهرک صنعتی در خوزستان توسط شرکت گاز انجام‌شده است همچنین ۱۱۲ جایگاه CNG تک منظوره و دومنظوره را تحت پوشش‌داریم که هشت مورد آن فقط امسال انجام شد.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان تأکید کرد: امسال برای اولین بار در صنعت گاز کشور تأمین گاز در جایگاه‌های CNG با فشار یک هزار psi را انجام دادیم؛ در جایگاه‌های CNG کشور گاز را تا فشار سه هزار psi توزیع می‌کردند که هزینه‌های پرتی زیادی دارد ولی در خوزستان آن را کاهش دادیم.

خوزستان در چند سال آینده با چالش تأمین سوخت گاز مواجه است
حسینی نژاد بابیان اینکه میزان گازی که در بخش‌های مختلف کشور مصرف می‌کنیم نسبت به استانداردهای جهانی بیشتر است گفت: در خوزستان با توجه به اینکه تعداد نیروگاه‌ها زیاد است مصرف گاز در این بخش نیز زیاد است؛ در تابستان ۹۵ میزان مصرف نیروگاه‌ها روزانه به ۲۰ میلیون مترمکعب در روز رسید که این میزان دارای راندمان مناسب نیست.

وی میزان مصرف گاز در بخش کشاورزی را ۲٫۵ برابر استاندار جهانی دانست و افزود: باید مدیران صنایع مختلف به امر بهینه‌سازی مصرف توجه بیشتری داشته باشند.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان اظهار کرد: حدود 15 میلیارد و 500 میلیون مترمکعب در سال در میزان گاز مصرف‌شده خوزستان است که ۹۵ آن در بخش‌های صنعتی مصرف می‌شود که به خاطر ارزش‌افزوده یک مزیت است اما به مقوله بهینه‌سازی کمتر توجه می‌شود.

حسینی نژاد بابیان اینکه در یک دهه اخیر شیب افزایش مصرف گاز در استان بیش از استانداردهای کاهش مصرف بوده تأکید کرد: خوزستان با این روند در چند سال آینده با چالش تأمین سوخت گاز مواجه است.

وی میزان مصرف گاز تجاری و خانگی در استان را تنها چهار درصد خواند و گفت: با توجه به این آمارها صنایع استان باید میزان مصرف خود را کاهش دهند.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان افزود: در هشت ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 625 میلیون مترمکعب افزایش مصرف گاز در استان داشته‌ایم.

, در ۴۰۹ روستای خوزستان پروژه گازرسانی در حال اجراست,
,
,
,
,
,
,
, خوزستان در چند سال آینده با چالش تأمین سوخت گاز مواجه است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,


از صنایع خوزستان گلایه دارم
حسینی نژاد اذعان کرد: هرچند که اثرات حجم مصرف در بخش خانگی نسبت به‌کل مصرف کم است ولی اتفاقاتی طی سال‌های اخیر افتاده و مرتب هم تکرار می‌شود که نشان‌دهنده کم‌توجه‌ی به نحوه مصرف و نکات ایمنی است.

وی در ادامه بابیان اینکه طلب ما از صنایع استان زیاد است و در این خصوص از آن‌ها گلایه داریم، گفت: باید از مصرف‌کنندگان هزینه‌های گاز را دریافت و مستقیم به خزانه واریز کنیم و بعد اعتبارات خود را دریافت کنیم و اگر در پرداخت مطالبات تأخیر شود علاوه بر نقدینگی کم، پروژه‌های ما هم با مخاطره و چالش روبرو شده و می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان تأکید کرد: متأسفانه در این استان برای حمایت فرهنگ اشتباهی را تسری می‌دهند؛ صنعت بدهی‌های گاز را نمی‌دهد و پشت بیرق تسهیل و رفع موانع تولید پنهان می‌شود لذا صنعتگران باید به این موضوع بیشتر توجه و بدهی‌های خود را پرداخت کنند.

,
, از صنایع خوزستان گلایه دارم,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه