logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تجلیل از مادران چشم به راه در پایتخت

تجلیل از مادران چشم به راه در پایتخت
مادران شهدای گمنام از سایر مادران دلشکسته ترند زیرا آنها مادرانی هستند که با گذشت چندین سال از دفاع مقدس همچنان چشم به راه شهید خود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس، «مادران چشم به راه» عنوان بزرگداشتی است که این بار به مادران شهدای مفقودالاثر اختصاص داده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


این مراسم که به همت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار خواهد شد مادران شهدا به ویژه مادرانی که اثری از فرزندانشان نیست را در روز دوشنبه ساعت 18الی 20 در فرهنگسراهای سراسر پایتخت گرد هم جمع کرده تا بدین سبب از مقام شامخ این بانوان صبر و ایثار تجلیل شود.

حجت الاسلام شهاب مرادی رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در این نشست خبری پیرامون این مراسم، گفت: تجلیل از مادران شهدای گمنام همزمان با ولادت حضرت علی اکبر(ع) با عنوان مادران چشم به راه برگزار خواهد شد.

وی با بیان این که مادران شهدای گمنام از سایر مادران دلشکسته ترند افزود: این مادران، مادرانی هستند که با گذشت چندین سال از دفاع مقدس همچنان چشم به راه شهید خود هستند، از همین رو سازمان؛ تکریم مادران شهدای گمنام را با تاکید بر رویکرد هویت دینی و انقلابی در دستور کار خود قرار داده است. 

مهدی محمدی مدیر کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری در همین رابطه افزود: این بزرگداشت برای نخستین بار در پایتخت برگزار می‌شود که امیدواریم سال آینده در سراسر کشور برگزار شود.

وی گفت: قرار است در این مراسم از مادرانی یاد کنیم که جایی را ندارند تا برای درد دل با فرزندان شهیدشان به آنجا بروند و هنوز که هنوز است بعد از گذشت سالها چشم به در دارند تا اثری از جگرگوشه هایشان پیدا شود.

محمدی اظهار داشت: در این بزرگداشت از مسئولین لشکری و کشوری، هنرمندان و ورزشکاران نیز دعوت شده تا برای دست بوسی این بانوان مکرمه حضور پیدا کنند.

آشتیانی دبیر این مراسم نیز گفت: از تعدادی نویسنده دعوت شده تا در حاشیه این بزرگداشت خاطرات مادران شهدای مفقود الاثر را نیز ثبت کرده و نیز نمایشگاه عکسی از آنان برپا خواهد شد.

وی گفت: این مراسم به طور همزمان در 35 نقطه شهر تهران برگزار خواهد شد.

علاقمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر از جزییات برگزاری گرامیداشت مادران شهدای گمنام می‌توانند با سامانه 1837 سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران تماس بگیرند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه