logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

جمالی: قوه قضائیه از صادقی شکایت نکرد

جمالی: قوه قضائیه از صادقی شکایت نکرد
عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: در مورد سخنرانی ۲دقیقه ای آقای محمود صادقی در صحن علنی که تذکراتی به قوه قضائیه داده شد نیز فعلا شکایتی از سوی قوه قضائیه به هیات نظارت ارسال نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر؛ محمد جواد جمالی با اشاره به دیدار تعدادی از اعضای فراکسیون های امید و ولایت با آیت الله آملی لاریجانی به دعوت قوه قضائیه گفت: ایشان در مورد رسیدگی به پرونده نمایندگان معتقد بود که تشخیص جرم به عهده قوه قضائیه است و برای اثبات این موضوع به استفساریه های شورای نگهبان استناد کرد.

عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ادامه داد: ایشان معتقد بودند قوه قضائیه می تواند به بررسی جرائم همه افراد از جمله نمایندگان ورود کند و نمایندگان در این زمینه از مصونیتی برخوردار نیستند.

وی افزود: رئیس قوه قضائیه اعلام کرد از قانون نظارت بر رفتار نمایندگان این برداشت را نداریم که در صورت نظر مثبت هیات نظارت می توانیم پرونده جرائم نمایندگان را بررسی کنیم.

نماینده فسا با اشاره به تلاش هیات نظارت بر نمایندگان برای هماهنگی با قوه قضائیه در بررسی برخی پرونده ها گفت: در این راستا چهارشنبه هفته گذشته از یکی از قضات تهران جهت برخی هماهنگی ها برای حضور در جلسه هیات نظارت دعوت کردیم.

جمالی گفت: در جلسه مشترک تعدادی از اعضای فراکسیون امید و ولایت با آیت الله آملی لاریجانی، ایشان اسناد همه حساب ها را در پوشه ای جهت بررسی در اختیار نمایندگان قرار داد.

وی تاکید کرد: هیچ کدام از حساب های قوه قضائیه در دوره ایشان و آقای هاشمی شاهرودی به نام شخص رئیس قوه نبود و همه آنها به نام قوه قضائیه بود.

عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در خصوص بررسی پرونده محمود صادقی در هیات نظارت بر رفتار نمایندگان هم گفت: پرونده اول در خصوص شکایت بورسیه ها مربوط به قبل از تصویب اعتبار نامه ایشان در مجلس بود بنا بر این مقرر شد طبق روال عادی در قوه قضائیه بررسی شود.

نماینده مردم فسا در مجلس ادامه داد: پرونده دوم مربوط به شکایت قاضی دادگاه یاشار سلطانی از از آقای محمودی بود که مربوط به اتهاماتی بود که نماینده تهران به این قاضی در یکی از سخنرانی هایش وارد کرده بود.

وی ادامه داد: این موضوع با حضور آقای صادقی و نماینده قوه قضائیه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در قوه قضائیه مطرح شود.

عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان اظهار داشت: در مورد شکایت آقای ساداتی نژاد نماینده کاشان از آقای صادقی هم چون هنوز پرونده از قوه قضائیه به هیات ابلاغ نشده است مورد بحث قرار نگرفت.

جمالی گفت: در مورد سخنرانی ۲ دقیقه ای آقای صادقی در صحن علنی که تذکراتی به قوه قضائیه داده شد نیز فعلا شکایتی از سوی قوه قضائیه به هیات نظارت ارسال نشده است.

۸ پرونده در خصوص صادقی نماینده تهران در دادسرای قوه قضائیه مطرح است که سه پرونده در هیات نظارت بررسی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه