دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران:
نقض برجام از سوی آمریکا را به فال نیک میگیریم/ اقدامات آمریکاییها نباید بدون پاسخ بماند
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران با تأکید بر اینکه اقدامات اخیر آمریکا در ارتباط با برجام نباید بدون پاسخ بماند گفت: نقض برجام از سوی آمریکا را به فال نیک میگیریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد نوری دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران در گفتوگو با دانشجوخبر در ارتباط با بدعهدی آمریکاییها و نقض برجام بیان داشت: بر ما واجب است که مسئولان محترم نظام را از سر دلسوزی امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوخبر,دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران افزود: ما علاقهمند به دولت هستیم چرا که این دولت به وسیله آراء مردم انتخاب شده است و آن را امین خود میدانیم. امیدوارم که دولت محترم نیز حرفهای من را به دور از هرگونه جناحبندی سیاسی بداند و حرف دل را با دل بشنود.
,وی با اشاره به جمله معروف «آزموده را آزمودن خطاست» عنوان کرد: ای کاش دولت محترم ما نسبت به فرمایشات مقام معظم رهبری اهتمامی ویژه میورزید و آنها را تمام و کمال انجام میداد و به راحتی وارد زمین بازی استکبار نمیشد.
,آمریکا؛ مانع اصلی پیشرفت کشورهای آزادیخواه
, آمریکا؛ مانع اصلی پیشرفت کشورهای آزادیخواه, آمریکا؛ مانع اصلی پیشرفت کشورهای آزادیخواه,نوری در ادامه سخنان خود بر انسانستیز بودن آمریکا تأکید و یادآور شد: آمریکا به عنوان شیطان بزرگ و مظهر استکبار جهانی همواره ثابت کرده که انسان ستیز است. در واقع هر ملتی که بخواهد در مسیر رشد انسانی و استقلال قدم بگذارد ناگزیر است که به مصاف با آمریکا برود. آمریکا در تاریخ ۳۷ ساله انقلاب اسلامی بارها آزموده و هر بار نیز سرافکنده شده است چرا که همیشه درصدد این بوده که ملت آزاده و سرافراز ما را به ذلت بکشاند.
,نقض برجام از طرف آمریکا را به فال نیک میگیریم. این جمله را دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران بیان و ادامه داد: هر چند که این توافق ضررهای زیادی برای ما داشت اما «جلوی ضرر را هر زمانی که بگیری سود است».
,برجام؛ مصداق بارز «عدو شود سبب خیر»
, برجام؛ مصداق بارز «عدو شود سبب خیر», برجام؛ مصداق بارز «عدو شود سبب خیر»,وی نقض برجام از سوی آمریکا را مصداق بارز مثال معروف «عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد» برشمرد و تصریح کرد: برجام به دلیل غفلت از مکر شیطان بزرگ رقم خورد و ضررهای زیادی برای ما در پی داشت اما ادامه این توافق به مراتب میتوانست زیانبارتر هم باشد که به لطف خداوند متعال، دشمن اسباب این توطئه را به دست خود از بین برد و بدعهدی خود را برای چندمین بار به جهانیان ثابت کرد.
,نوری در پاسخ به این سوال که وظیفه کنونی دولت و مسئولان نظام چیست؟ گفت: دولت باید از این فرصت نهایت استفاده را ببرد و جبران مافات کند و چهره کریح و بزک شده آمریکا را با آفتاب برجام به جهانیان نشان بدهد تا راه از بیراهه گم نشود.
,دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان تهران ادامه داد: مسئولان برای خروج از سختیها و تحریمهای ایجاد شده باید به ظرفیتهای بینهایت ملت اتکاء کنند چرا که در حال حاضر موفقیت در گرو اتحاد ملی و استفاده از توانهای داخلی است.
,درخواست از نمایندگان مجلس شورای اسلامی!
, درخواست از نمایندگان مجلس شورای اسلامی!, درخواست از نمایندگان مجلس شورای اسلامی!,وی در اظهارات پایانی خود خاطرنشان کرد: نقض برجام از طرف آمریکا نباید بدون پاسخ بماند و ما از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی درخواست میکنیم که با عجله بسیار به کمک دولت بشتابند و پاسخ این دهنکجی آمریکا را به بهترین صورت ممکن بدهند که عجله در این امر خیر برای دفع شر بسیار پسندیده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه