با حضور نخبگان استان؛
نشست تخصصی افزایش جمعیت توسط سازمان بسیج اساتید برگزار شد
این نشست تخصصی در مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی توسط سازمان بسیج اساتید و جهاد دانشگاهی استان و با حضور خانم دکتر الهه بایبوردی و جمعی از اساتید نخبه و تاثیر گذار مراکز آموزش عالی و دانشگاه های استان برگزار گردید .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از استادپرس، این نشست تخصصی در مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی و با همت سازمان بسیج اساتید استان و جهاد دانشگاهی و با حضور خانم دکتر الهه بایبوردی و با حضور ۴۰ نفر از اساتید نخبه و تاثیر گذار مراگز آموزش عالی برگزار گردید .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادپرس,در ابتدای جلسه جناب آقای محسنی در مورد اهمیت افزایش جمعیت و اینکه افزایش جمعیت برای قدرتمند شدن کشور اهمیت بسزایی دارد اقدام به سخنرانی کردند .
,سپس مسئول بسیج اساتید استان جناب آقای دکتر اورنگی به سخنرانی پرداختند وبا اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری اهمیت این موضوع را مورد تاکید قرار دادند
,در ادامه برنامه خانم دکتر بایبوردی به سخنرانی پرداخته و شرایط اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و سطح سواد و مذهب و ازدواج زود هنگام و مهاجرت به داخل و خارج را در میزان افزایش یا کاهش جمعیت موثر دانستند.
,ایشان در ادامه به دلایل موافقان و مخالفان افزایش جمعیت اشاره داشته و آن را مورد تحلیل قرار دادند ایشان با اشاره پیامدهای کاهش جمعیت ، آن را برای کشور آسیب جدی تلقی نموده و ازجمله آسیبهای آن به عدم رشد و توسعه اقتصادی – پیری و بی نشاطی جمعیت و آسیبهای اخلاقی و تربیتی و اختلال در جامعه پذیری و معضلات روحی و روانی نسل آینده و افزایش هزینه های نگهداری سالمندان را در موضوع تک فرزندی مورد بررسی قرار داده و اشاره نمودند که تک فرزندی و به عبارتی کاهش جمعیت موجب صدمه دیدن بخش کشاورزی و اقتصاد کشور خواهد شد.
,در نهایت سرکار خانم دکتر بایبوردی پیشنهادتی را در جهت تشویق مردم به افزایش جمعیت ارائه نمودند.
,,
,

, ,

, ,

, ]
ارسال دیدگاه