فرماندار دهگلان:

ششمین جشنواره شعر و مولودی خوانی وحدت کردستان در دهگلان برگزار می شود/ جهان اسلام در راستای مقابل با توطئه دشمنان نیازمند وحدت است

ششمین جشنواره شعر و مولودی خوانی وحدت کردستان در دهگلان برگزار می شود/ جهان اسلام در راستای مقابل با توطئه دشمنان نیازمند وحدت است
فرماندار شهرستان دهگلان از برگزاری ششمین جشنواره شعر و مولودی خوانی وحدت استان کردستان در شهرستان دهگلان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، یحیی نظری ضمن تبریک ماه ربیع الاول وماه مولود منجی عالم بشریت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص)  و آغاز هفته وحدت گفت: مسلمانان باید در همه حال باهم متحد ویکپارچه باشند ونگذارند مسلمان نماها باعث ایجاد اختلاف وتفرقه میان آنان شوند.


 وی افزود: امروز گروهای تکفیری برای ضربه زدن به دین مقدس اسلام که توسط دشمنان  دین محمدی حمایت می شوند میخواهند دین اسلام ر اخش دردنیا معرفی کنند  که لازم است مسلمانان با اتحاد بیشتر  مانع این حرکات شوند.
 

نظری درادامه گفت: دین اسلام دین مهربانی است وظلم وستم درآن معنا ندارد که گروهای به ظاهرمسلمان در قالب این دین مقدس از هیچ جنایتی به دور نیستند.

 
فرماندار دهگلان گفت: هفته وحدت سبب می شود همه مسلمانان با تکیه بر اشتراکات دینی خود از تفرقه و پراکندگی به دور بمانند.


نظر ی در ادامه افزود:  تفرقه بین مذاهب مختلف جز برنامه های استکبار است و باید مراسم های هفته وحدت راهرچه  پر رنگ تر وبا شکوهتر اجرا نماییم.

 

وی درادامه گفت: استکبار می خواهد چهره کریهی از اسلام به جهانیان عرضه کرده و افراد را از گرویدن به اسلام ناب محمدی باز دارد.

 

فرماندار شهرستان دهگلان ارائه خرافات و اشتباهات اعتقادی را از مهمترین ابزارهای استکباری در این خصوص عنوان کرد و گفت: ما مسلمانان  باید در مراسمات مذهبی حضور پررنگ تر و بهتری داشته باشیم و از ایجاد و دامن زدن به تفرقه ها خودداری کنیم.

 

وی ضمن تاکید برچه با شکوهتر برگزار کردن برنامه های هفته وحدت در  ششمین جشنواره شعر و مولودی خوانی وحدت استان کردستان در شهرستان دهگلان  خبر داد و اظهار داشت: امروز جهان اسلام در راستای مقابل با توطئه دشمنان نیازمند وحدت و حفظ انسجام است.

 

نظری درادامه برضرورت همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر کلیه دستگاههای اجرایی شهرستان جهت تزئین و  چراغانی فضای عمومی شهر و همچنین نصب پرچم و پلاکارد بر سر درب ادارات و در اماکن عمومی تاکید کرد و افزود: در این هفته برنامه های متنوع فرهنگی و هنری در مناطق مختلف شهرستان  برگزار می شود.

 

فرماندار دهگلان هفته وحدت را به عنوان  فرصتی مغتنم و ارزشمند برای وحدت بین مسلمانان عنوان کرد و بر توجه کافی به برنامه های مناسب برای این هفته تاکید نمود.




 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه