استاندار سیستان و بلوچستان :

بی پولی در دولت روحانی، صدای استاندار سیستان و بلوچستان را هم در آورد/ دولت حتی امکان پرداخت حقوق کارکنان را ندارد/ برخی ها در حال فاتحه خوانی برای برجام هستند

بی پولی در دولت روحانی، صدای استاندار سیستان و بلوچستان را هم در آورد/ دولت حتی امکان پرداخت حقوق کارکنان را ندارد/ برخی ها در حال فاتحه خوانی برای برجام هستند
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت در فصل خزان و خشکسالی مالی است و حتی امکان پرداخت حقوق های کارکنان را ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، علی اوسط هاشمی در نشست مردم شیعه و سنی خاش با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید در حال حاضر در فصل خزان و خشکسالی مالی است و این دولت در شرایط بسیار بد از لحاظ مالی قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

وی با بیان اینکه برخی ها در حال فاتحه خوانی برای برجام هستند، تصریح کرد: فاصله شاخص های بهداشتی در استان سیستان و بلوچستان با حق مردم بسیار زیاد است و این استان در بسیاری از شاخص ها در رده های پایین قرار دارد و دولت با این وضعیت مالی نمیتواند کاری انجام دهد حتی امکان پرداخت حقوق کارکنان را ندارد و این دغدغه بزرگی است.

,

هاشمی بیان کرد: خط انتقال گاز به ده کیلومتری شهر زاهدان آمده است و در فاصله زمانی 20 اسفند 95 تا 20 فروردین 96 عملیات گازرسانی در استان اتمام می یابد و مشعل گاز روشن می شود.

,

 

,

, ,

 

,

استاندار سیستان و بلوچستان اظهار کرد: خاش نقشی فرا شهرستانی دارد و امیداست نقش این شهرستان در حوزه مهم خدمات بهداشتی و درمانی براساس موقعیت استراتژیک و حساس آن برنامه ریزی و خدمات رسانی شود.

,

گفتنی است؛ استاندار سیستان و بلوچستان در بدو ورود به شهرستان خاش، مورد استقبال آحاد مختلف مردم این شهرستان قرار گرفت و در ادامه از دبستان غیردوتی یزدان و دبیرستان دانشگاه دخترانه این شهرستان بازدید و سپس از فرودگاه قدیمی این شهر دیدن کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه