logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دانشگاه در مقابل هزینه کردها باید پاسخگو باشد

دانشگاه در مقابل هزینه کردها باید پاسخگو باشد
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد استان سمنان گفت: فردا از انسان می‌پرسند برای چه با بودجه بیت‌المال فلان کار را کردی و او موظف است پاسخگو باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از داهی: حجت الاسلام و المسلمین رضا کهساری مسئول نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در خصوص توجه به هفته وحدت در دانشگاه و جامعه گفت: پیامبر(ص) از مبعث هدف داشته است و باهدف مبعوث شده‌اند و اهداف پیامبر در قرآن کریم و روایاتشان تبیین و مشخص‌شده است. البته آیات و روایات مختلفی نیز در باب بعثت وجود دارد که به طور مثال می توان از آیه دوم سوره جمعه نام برد. در کنار آیات قرآنی ، خود پیامبر اکرم فرمودند:  من آمده‌ام که اوصاف و مکارم اخلاقی افراد را درست کنم و تکمیلشان کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 کوهساری ادامه داد: پیامبر(ص)  موفقیت داشت موفقیت‌های ایشان  زیاد هم بود ولی به همه اهدافش نرسید چرا؟ چون پیامبر(ص)  برای جزیره العرب تنها مبعوث نشد برای قاره آسیا تنها مبعوث نشد بلکه  برای کل بشریت مبعوث شدند.

,

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد همچنین مطرح کرد: اهداف ما باید نیز همان اهداف پیامبر(ص)  باشد و در همان مسیر گام برداریم. هدف ما هدف امیر المومنین(ع) است. وقتی در دعای امام زمان (عج) می‌خوانیم که خدایا ما را از یاران و کمک‌کنندگان به امام زمان (عج)  قرار بده پس باید در مقام عمل هم از این عزیزان پیروی نماییم.

,

وی همچنین در خصوص برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در استان نیز عنوان کرد: در شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برنامه های متعددی برای ترم جاری مصوب شد که با همکاری تشکل‌های دانشجویی انجام می‌گیرد. در این شورا اعضاء و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در مورد هر چه‌بهتر برگزار شدن برنامه‌های فرهنگی به بحث و تبادل‌نظر پرداخته اند.

,

کوهساری در خصوص برنامه ریزی برای هدفمند بودن برنامه ها نیز عنوان کرد: فردا از انسان می‌پرسند برای چه با بودجه بیت‌المال فلان کار را کردی و او موظف است پاسخگو باشد در دانشگاه هم  درمقابل هزینه کرد بودجه‌ای که به‌ویژه حالا در این شرایط فعلی با این سختی و بااین‌همه مشکلاتی که وجود دارد تأمین می‌شود ریال ریالش را باید پاسخگو باشیم که کجا داریم هزینه می‌کنیم برای چه برنامه‌ای هزینه می‌کنیم این خیلی مهم است که با اهداف ما که باید همان اهداف پیامبر باشد سازگاری داشته باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه