رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نهبندان خبر داد

پیشرفت 60 درصدی احداث شبستان جدید حرم مطهر امامزاده سیدعلی(ع) نهبندان + تصاویر

پیشرفت 60 درصدی احداث شبستان جدید حرم مطهر امامزاده سیدعلی(ع) نهبندان + تصاویر
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نهبندان گفت: کار ساخت فاز اول شبستان بقعه مبارکه امام زاده سیدعلی(ع) نهبندان با 60 درصد پیشرفت فیزیکی در مراحل پایانی است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل نهبندان؛ حجت الاسلام مختاری،رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نهبندان ضمن تقدیر از تلاش ها و مشارکت خیرین و دست اندارکاران این پروژه در گفت و گو با نهبندان خبر،گفت:خدمت به خلق سعادت دنیا و آخرت را به دنبال دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نهبندان خبر, نهبندان خبر, نهبندان خبر,

وی با اشاره به اینکه خیرین و نیکوکاران در اجرای این پروژه حضور فعال داشتند، افزود: در شهرستان نهبندان خیرین و نیکوکاران همواره یار و یاور دستگاه های فرهنگی بوده اند و در در هر بخش و هر زمانی حضور پر رنگی داشتند.

,

 

,

"مختاری" ادامه داد: در بازسازی و عملیات عمرانی بقاع متبرکه و امامزادگان نیز همچون گذشته با حضور مردم نتیجه موثر و مطلوبی به بار نشسته است.

,

وی با تاکید بر اینکه فعالیت های فرهنگی در بقاع زمینه ساز تحقق منویات مقام معظم رهبری است، اضافه کرد: اقشار جامعه به ویژه خیران باید دست به دست یکدیگر داده و در احیا وبازسازی بقاع تلاش کنند.

,

 

,

حجت الاسلام مختاری ادامه داد: کار احداث شبستان بقعه مبارکه امام زاده سیدعلی(ع) با مساحت دو هزار و 300 مترمربع در دو طبقه از سال 91 آغاز شده که تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در صورت تکمیل این شبستان فاز اول توسعه این حرم مطهر به پایان خواهد رسید.

, کار احداث شبستان بقعه مبارکه امام زاده سیدعلی(ع) با مساحت دو هزار و 300 مترمربع در دو طبقه از سال 91 آغاز شده که تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در صورت تکمیل این شبستان فاز اول توسعه این حرم مطهر به پایان خواهد رسید.,

 

,

وی با اذعان اینکه پیش بینی می شود تا پایان سال 97 کار احداث فاز اول و دوم شبستان به پایان و بهره برداری کامل برسد گفت:تا کنون برای ساخت این بنا بالغ بر 700 میلیون تومان اعتبار از محل عواید بقعه و کمک خیرین نیک اندیش هزینه شده است و با بهره برداری کامل آن، این شبستان گنجایش پذیرایی بیش از 8 هزار زائر را دارا خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه