امام جمعه اهل سنت تربت جام:

رسانه ها باید مانع ترویج و تقویت جریان های تکفیری شوند/گروه های مذهبی تبلیغ عقاید بپردازند و از تخریب همدیگر خود داری کنند

رسانه ها باید مانع ترویج و تقویت جریان های تکفیری شوند/گروه های مذهبی تبلیغ عقاید بپردازند و از تخریب همدیگر خود داری کنند
امام جمعه اهل سنت تربت جام گفت: رسانه ها باید مانع ترویج و تقویت جریان های تکفیری شوند/گروه های مذهبی تبلیغ عقاید بپردازند و از تخریب همدیگر خود داری کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز،  در نشست صمیمی امامان جمعه و جماعت  شیعه و اهل سنت تربت جام که در دفتر امام جمعه تربت جام برگزارشد مبانی نظری و مشکلات پیشروی وحدت، راهکارهای عملی تقویت وحدت و مقابله با جریان های افراطی و تکفیر به بحث و تبادل گذاشته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز،, جام روز،,

در این جلسه حاضران به بیان دیدگاه های خود در موضوع جلسه پرداختند.

,

مولوی شرف الدین جامی الاحمدی امام جمعه اهل سنت تربت جام گفت: باید فضایی فراهم شود تا اعتقادات شیعه و اهل سنت تبین شود.

,

وی افزود: رسانه ها باید مانع ترویج افراطی گری شوند و صدا وسیما می تواند در این راستا نقش موثر ایفا کند و نگذارد جریان های تکفیری تقویت شود.

,

مولوی جامی الاحمدی بیان داشت: نباید اشتباهات برخی از اهل سنت را بزرگ نمایی کرد و به کل جامعه نسبت داد و گروه های مذهبی نسبت به تبلیغ عقاید خود پرداخته و از تخریب همدیگر خود داری نمایند.

,

امام جمعه اهل سنت تربت جام با اشاره نقش موثر نشست های تلفیقی عنوان کرد: نشست و تجمع علمای شیعه و اهل سنت باعث تقویت وحدت می شود وگسترش این نشست ها لازم است.

,

وی ادامه داد: همه علماء دین عامل باشند به علم و با مکتوب کردن مقاله پیرامون وحدت وچاپ کتاب و تاکید بر مشترکات گام اساسی و جدی بر دارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه