کارشناس امور سیاسی منطقه خبر داد:
آزاد سازی 12 هزار نیروی ارتش سوریه با آزادی حلب/ شکست تروریست ها حتمی بود
کارشناس امور سیاسی منطقه گفت :با آزاد سازی حلب 12 هزار نیروی ارتش سوریه می توانند در سایر نقاط با تروریست ها مبارزه کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید هادی سید افقهی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت :با توجه به نقشه عملیاتی نیروهای مسلح سوریه با وجود همه کارشکنی هایی که صورت گرفت،موجب شد تا پیروزی حاصل شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سید هادی سید افقهی امروز در گفت و گو با خبرنگار , موج رسا, , اظهار داشت :با توجه به نقشه عملیاتی نیروهای مسلح سوریه با وجود همه کارشکنی هایی که صورت گرفت،موجب شد تا پیروزی حاصل شود.,وی با بیان اینکه 94 درصد حلب شرقی دیروز فتح شده بود که با پاکسازی پل آخرین منطقه تروریست ها در محاصره کامل قرار گرفت، افزود: این منطقه حساس ترین منطقه بود که خوشبختانه پیروزی از آن سوریه و همپیمانانش شد.
,کارشناس امور سیاسی منطقه با اشاره به اینکه آمریکا در تلاش بود تا سازمان ملل یا هر واسطه دیگری را پای کار آورد تا حلب آزاد نشود، تصریح کرد: در چند روز گذشته وضعیت پیشروی نیروهای سوری و همپیمانان موجب شد تا بسیاری از تروریست ها تسلیم شده تا فرار کنند.
,سید افقهی با اشاره به اینکه برخی از تروریست ها نیز تنها راه نجات خود را مبارزه تا آخرین گلوله می دیدند، افزود: برخی دیگر نیز به دنبال راه فراری به سوی سازمان ملل برای نجات خود بودند.
,وی با اشاره به درگیری های بین تروریست ها، تصریح کرد: این درگیری بسیار شدید بود و حتی همدیگر را به بزدلی و عدم اراده برای حضور در جنگ متهم می کردند.
,کارشناس امور سیاسی منطقه با بیان اینکه انبارها عظیم سلاح های سنگین و نیمه سنگین، انبارهای دارو و غذا از سوی نیروهای سوریه و همپیمانان در مناطق تصرف شده کشف شده است، افزود: این در حالی است که رسانه های غربی و مرتجع عربی تلاش می کردند تا دولت سوریه را متهم کنند.
,سید افقهی با اشاره به اینکه با وجود چنین انبارهای بزرگی متاسفانه تروریست ها هیچ کمکی به مردم حلب نمی کردند، تصریح کرد: مردم حلب با وجود کیسه های برنج، شکر و شیر خشک در تونل ها گرسنه نگه داشته شده بودند.
,وی خاطرنشان کرد: تروریست ها و همپیمانان آنان در تبلیغات دروغین دولت سوریه را متهم به عدم کمک رسانی به مردم خود می کردند.
,کارشناس امور سیاسی منطقه خاطرنشان کرد: داعیه داران حقوق بشر با وجود این مسئله و محاصره مردم حلب مرتب به تروریست ها اسلحه می رسانند تا تروریست ها بتوانند از موقعیت خود نجات یابند.
,وی گفت: این سلاح ها بیشتر متعلق به کشورهای غربی است و مردم را با خمپاره و موشک های نیمه سنگین و سنگین مورد هدف قرار می گرفتند.
,سید افقهی با اشاره به اینکه علیرغم اینکه کنگره آمریکا قطعنامه ممنوعیت ارسال سلاح به تروریست ها را به تصویب رسانده بود، اما سلاح های بیشمار و پیشرفته در اختیار تروریست ها قرار گرفت.
,وی با بیان اینکه 4هزار نفر از داعشی ها برای حفظ توازن جنگ به منطقه پالمیرا نقل مکان کرده بودند، افزود: این منطقه قبلا در دست تروریست ها بود اما ارتش سوریه پس گرفت با لشکر کشی تروریست ها دوباره در اختیار آنان قرار گرفت.
,کارشناس امور سیاسی منطقه با بیان اینکه نقشه ترکیه نیز کمک به تروریست ها برای نجات از سقوط حلب بود، افزود: این نقشه تروریست ها از سوی سوریه و همپیمانان مورد توجه بود و نقشه تروریست ها نقش برآب شده و موجب آزادی حلب شد.
,وی با اشاره به آزاد سازی 12 هزار نیرو پس از آزادی حلب، گفت: تروریست ها در دیگر مناطق سوریه نیز عملا نمی توانند کاری از پیش ببرند و پیروزی با نیروهای سوری است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه