برگزاری انتخابات کانون های دانش آموزی هلال احمر در سیب و سوران + تصاویر
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سیب و سوران از برگزاری انتخابات کانون های دانش آموزی هلال احمر با عنوان کانون های دادرس همزمان با سالروز تشکیل سازمان جوانان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیب و سوران، دین محمد جهاندیده رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان سیب و سوران از برگزاری انتخابات کانون های دانش آموزی هلال احمر با عنوان کانون های دادرس ( دانش آموزان آماده در روزهای سخت)، همزمان با سالروز تشکیل سازمان جوانان خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیب و سوران,وی افزود: این انتخابات با همکاری مدیریت آموزش و پرورش شهرستان در 11 مدرسه ی مقطع متوسطه دوره ی اول که 6 مدرسه دخترانه و 5 مدرسه پسرانه می باشد، برگزار شد.
,جهاندیده با اشاره به حضور گسترده دانش آموزان در این انتخابات گفت: تشکیل این کانون ها با هدف افزایش ایمنی و کاهش خطرپذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث به ویژه در مدارس و ارتقاء سطح معلومات امدادی آنان است.
,وی ادامه داد: توسعه و ترویج ظرفیت خود امدادی و دگر امدادی و سازماندهی تیم های اولیه مدیریت بحران در مدارس با عنوان دانش آموزان آماده در روزهای سخت از دیگر اهداف کانون های دانش آموزی هلال احمر می باشد.
,رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اذعان داشت: آموزش های این کانون ها در حال انجام می باشد و دانش آموزان از مباحث آموزشی از قبیل پناهگیری و تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، شناخت نقاط امن، حمل مصدوم، (پانسمان، بانداژ، آتل بندی)، اطفای حریق و چادر زنی بهره مند خواهند شد .
, رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اذعان داشت: آموزش های این کانون ها در حال انجام می باشد و دانش آموزان از مباحث آموزشی از قبیل پناهگیری و تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، شناخت نقاط امن، حمل مصدوم، (پانسمان، بانداژ، آتل بندی)، اطفای حریق و چادر زنی بهره مند خواهند شد .,وی در پایان گفت: در پایان این سال المپیادی با هدف ارزیابی توان این تیم ها نیز برگزار خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه