همزمان با جلسه نمایندگان خوزستان با نوبخت درخصوص انتقال آب؛

نشست مجمع نمایندگان اصفهان با وزیر جهادکشاورزی برگزار شد

نشست مجمع نمایندگان اصفهان با وزیر جهادکشاورزی برگزار شد
روز گذشته درحالی مجمع نمایندگان استان خوزستان و چهارمحال و بختیاری در خصوص انتقال آب به اصفهان با وزیر نیرو و نوبخت جلسه برگزار کردند که از سویی دیگر مجمع نمایندگان استان اصفهان نیز نشستی با وزیز جهاد کشاورزی ترتیب داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:14 آذرماه حسن روحانی برای تقدیم لایحه بودجه سال 96 به مجلس آمد. در حین سخنرانی رییس جمهور جمعی از نمایندگان خوزستان به نامه محرمانه هیئت دولت در مورد انتقال آب به اصفهان اعتراض و سخنرانی وی را قطع کردند.

بعد از اعتراض نمایندگان استان خوزستان جلسه ای اضطراری با حضور نوبخت در دفتر پارلمانی رییس جمهور در مجلس قرار بر تشکیل جلسه ای با حضور وزیر نیرو و نمایندگان استان در آینده شد.

بعداز ظهر دیروز (۲۲ آذر) نشست مشترک نمایندگان خوزستان و چهارمحال بختیاری، رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر نیرو و استاندار خوزستان به منظور پیگیری اعتراض به انتقال آب‌های خوزستان و نیز اعتراض به بودجه سال ۹۶ استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام مجید ناصری‌نژاد رییس مجمع نمایندگان استان در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست با محمدباقر نوبخت اظهار کرد: در این نشست قرار بر این شد تا یک کمیته حقیقت‌یاب متشکل از نمایندگان استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری به منظور بررسی برنامه‌های انتقال آب کارون تشکیل ‌شود.

در این میان مجمع نمایندگان استان اصفهان بیکار ننشسته و بعدازظهر امروز نشست مشترکی با حجتی وزیر جهادکشاورزی داشتند. هرچند هنوز از محتویات این جلسه خبری بیرون نیامده است اما روز گذشته فولادگر نماینده اصفهان در مجلس در اظهارنظری گفت «مشکلات آب خوزستان ناشی بی کفایتی مدیران استانی است و ارتباطی با آب اصفهان ندارد.»

وزیر جهادکشاورزی یکی از اعضای اصلی و تاثیرگذار در شورای عالی آب است، شورایی که به منظور هماهنگی و سیاست گذاری در زمینه تامین، توزیع و مصرف آب کشور تاسیس شده‌است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه