پیگیری یک سوژه؛
آیا بیمارستان شهید گنجی برازجان جوابگوی مردم در زمستان می باشد؟
شهرستان دشتستان به عنوان بزرگترین شهرستان استان بوشهر مدتی است که بعد سوخته شدن بیمارستان 17 شهریور به تنهایی میزبان بیماران از سراسر شهرستان دشتستان می باشد و اکنون با آمدن فصل سرد زمستان مشکلات برای مراجعه کنندگان به این بیمارستان به حتم بیش از پیش است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از "ناصرون" اهمیت سلامت و بهداشت مردم جامعه بر هیچکس پوشیده نیست و تامین این مهم از مهمترین وظایف مسئولان است زیرا بهداشت و درمان با جان تک تک افراد جامعه سر و کار دارد و ارائه خدمات مطلوب و نوین درمانی می تواند امید به زندگی را در بین افراد جامعه زیاد کند.
شهرستان دشتستان با داشتن جمعیتی بالای 200 هزار نفر تنها یک بیمارستان به عنوان اصلی ترین بخش درمانی دارد جوابگوی نیازهای درمانی و بهداشتی مردم نیست و مردم شهرستان دشتستان چند سالی بود نسیم آسودگی سلامت را احساس می کردند و نیز احساس راحتی می کردند ولی با آتش گرفتن بیمارستان 17 شهریور مشکلات و فضاهای درمانی بخاطر کمبود فضای فیزیکی شروع شد.
,
,

,
البته بدو بلااستفاده شدن بیمارستان 17 شهریور مسئولان مربوطه بیکار نشستند و در کمترین زمان ممکن برای تاسیس درمانگاه تخصصی و دیگر نقاط بیمارستان دست به کار شده و تجهیزات مورد نیاز را تامین و خدمت رسانی را به مردم شروع کردند.
,
بیمارستان مهر برازجان به عنوان بیمارستان تامین اجتماعی که مخصوص مادر و نوزاد است فعالیت خوبی دارد و قسمت زایشگاه که یکی ازکلیدی ترین بخش در یک جامعه است در حال خدمت به مردم است و هرچند که بازهم جوابگوی تمام نیازهای درمانی جمعیت نیست ولی به کار خود ادامه می دهد.
,
,
با توجه به تراکم بیماران از شهرهای مختلف شهرستان، از بخش های بوشکان و ارم گرفته تا روستاهای بخش شبانکاره به بیمارستان شهید صادق گنجی به وضوح مشخص است که جمعیت 200 هزار نفری را یک بیمارستان جوابگوی آنان نیست و این فشارهای درمانی روز به روز بیشتر می شود تا فصل سرمای خشک شهرستان را سپری کنیم.
اکنون به فصل سرما وارد شده ایم وفصلی که تفریحات و گشت گذارها در آن زیاد است و از سوی دیگر این تفریحات باعث اتفاقاتی نظیر تصادفات، مسمومیت، بیمارهای شایعه فصلی به حتم در منطقه نیز در پی دارد .
,
,
,

,
یکی از شهروندان در تماس با این پایگاه خبری اظهار داشت: بنده یک شب ساعت 11 به بیمارستان شهید گنجی مراجعه کردم ولی دکترهای حاضر در بیمارستان جوابگوی خیل عظیم مریض ها در زمان کوتاه نبودند و مریض من هم با تاخیر طولانی پاسخ درمانی دریافت نمود.
,
این شهروند افزود: این بیمارستان جوابگوی مردم نیست باید اقدامی درست انجام شود تا مردم به مشکل برنخورند.
,وزیر بهداشت در بازدید از بیمارستان تخریب شده 17 شهریور برازجان خبر از اسکلت بندی این بیمارستان تا آخر سال 95 را داد و امید است که هرچه زودتر این بیمارستان برپا شود تا مشکلات مردم نیز حل شود.
,,

, برحسب شنیدها با جذب چند متخصص جدید که به همت مسئولین شهرستانی و استانی صورت گرفته است و هجوم بیماران حتی از سایر نقاط همجوار به شهرستان بیشتر شده است و لزوم توجه بیشتر مسئولین در جهت تسریع در ساخت بیمارستان جدید می طلبد تا امکان خدمت مناسب تر و مطلوب تر به مردم در بزرگترین شهرستان استان میسر گردد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه