امام جمعه اهل سنت مسجد حنفاء خاش:

تنها راه مقابله با گروه تکفیری داعش حفظ وحدت و اتحاد است/ ایران امن ترین کشور جهان است

تنها راه مقابله با گروه تکفیری داعش حفظ وحدت و اتحاد است/ ایران امن ترین کشور جهان است
امام جمعه اهل سنت مسجد حنفاء خاش گفت: تنها راه مقابله و ایستادگی در برابر گروه تکفیری داعش حفظ وحدت، اتحاد و یکپارچگی در جامعه اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبدالستار حسین زهی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما ضمن تبریک میلاد پیامبر گرامی اسلام و آغاز هفته وحدت، با بیان اینکه در شرایط کنونی امت اسلامی به هم گرایی و هم اندیشی نیازمند است، اظهار کرد: دشمنان اسلام برای نابودی مسلمانان برنامه دارند و از هر فرصتی برای پیاده کردن نقشه های شوم شان بهره می برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, .,

وی تصریح کرد: دور شدن از مسیر اختلاف و چند دستگی باید سرلوحه کار همه اقشار امت اسلامی و از جمله سران و حاکمان کشورها باشد.

, .,

مولوی حسین زهی خاطرنشان کرد: داعش و گروههای تکفیری چهره ای زشت از اسلام به نمایش می گذارند زیرا آنها دست نشانده دشمنان بوده و برای پیاده کردن اهداف دشمنان مزد می گیرند.

, .,

وی گفت: اسلام عزیز با هرگونه خشونت و ترور و افراط گرایی مخالف است زیرا بنای اسلام بعنوان دین واحد در رافت و عطوفت و مهربانی، تکریم انسانی و احترام به بشریت و تلاش برای نزدیک کردن دلها، برقراری صلح و سازش و کمک به نجات مظلومان از چنگ ظالمان است.

, .,

امام جمعه اهل سنت مسجد حنفاء خاش بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) با اخلاق و حسن برخورد و بهترین رفتار و منش اسلامی و انسانی بذر محبت و ایثار و از خودگذشتگی و تکریم انسانی را در دلها کاشتند.

, .,

وی اظهار کرد: امت اسلامی باید از قرآن و سنت پیروی کنند تا بتوانند جایگاه دین برتر و واحد را در دنیا بلند و جاودانه سازند.

, .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه