logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی تأکید کرد:

نظارت بر اجرای صحیح پروژه های گازرسانی درخراسان رضوی

نظارت بر اجرای صحیح پروژه های گازرسانی درخراسان رضوی
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی گفت: عمده فعالیت امور بازرسی فنی این شرکت طی چند سال اخیر بر اجرای صحیح پروژه های عظیم گازرسانی در خراسان رضوی متمرکز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صنعت8، سیدحمید فانی، مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی با بیان اینکه عمده فعالیت امور بازرسی فنی این شرکت طی چند سال اخیر بر اجرای صحیح پروژه‌های عظیم گازرسانی در خراسان رضوی متمرکز شده است، اظهار کرد: امور بازرسی فنی شرکت گاز استان علاوه بر فعالیت‌های جاری از قبیل انجام نشت‌یابی‌های دوره‌ای و بازرسی ایستگاه‌های تقلیل فشار، کاتدیک وگرمکن‌های گازی در چند سال اخیر گام‌های موثری در جهت تحقق سلامت پروژه‌های گازرسانی روستایی استان برداشته، به طوریکه در زمینه بازرسی کالا بیش از سه هزار و 500 کیلومتر لوله پلی‌اتیلن و 450 کیلومتر لوله فولادی، در حین فرآیند تولید مورد بازدید و بازرسی قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صنعت8,

وی با اشاره به بازرسی 142 ایستگاه تقلیل فشار و اندازه‌گیری گاز، به صورت میدانی (در‌محل‌کارخانجات‌سازنده) مطابق با استانداردهای مربوطه از ابتدای سال 95 تاکنون اضافه کرد: امور بازرسی فنی گاز خراسان رضوی در زمینه انجام تست‌های مقاومت نشتی و پوشش نیز بیش از هزار و 200‌کیلومتر از شبکه‌های اجرا شده پروژه‌های بند "ق"  را مورد نظارت و ارزیابی قرار داده است.

,

فانی اضافه کرد: از ابتدای مهرماه سال جاری تاکنون، 1000 کیلومتر لوله پلی اتیلن، 200 کیلومتر لوله فولادی و 39 ایستگاه بازرسی شده و همچنین 591 کیلومتر خط تغذیه و توزیع تحت آزمایش مقاومت نشتی قرار گرفته که در مقایسه با سایر استان‌های کشور نوعی رکورد محسوب می‌شود.

,

به گفته مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی این اقدامات در جهت افزایش کیفیت اجرای پروژه‌های در دست اقدام و تجزیه و تحلیل دقیق از روند میزان خطاهای احتمالی پیمانکاران در حین انجام پروژه‌های گازرسانی می‌شود.

,

وی این آمار مطلوب را معلول همکاری و همدلی کلیه واحدهای شرکت گاز خراسان رضوی در راستای توسعه فعالیت‌های کمی و کیفی سازمان عنوان کرد و افزود: باید بتوانیم با بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسان و نیروهای متخصص گاز خراسان رضوی زمینه تبدیل این شرکت به قطب فنی گاز کشور را فراهم کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه