رئیس مرکز فنی وحرفه ای فارسان گفت:
آموزش بیش از 1000 نفر از جوانان جویای کار در شهرستان فارسان
رئیس مرکز فنی وحرفه ای شهرستان فارسان گفت: تا کنون مرکز شهرستان فارسان 1385 نفر از جوانان جویای کار ومشتاق جهت آموزش دوره های مهارتی را آموزش داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی انصاری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی پیرغار به نامگذاری سال 95 به نام "اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل" اشاره کرد و گفت: با توجه به شعار سال دوره ها را متناسب با نیاز بازار و متناسب نیاز در شهرستان برگزار می کنیم تا زمینه ساز اشتغال جوانان باشیم.
وی تصریح کرد: مرکز شهرستان فارسان تاکنون 1385 نفر از جوانان جویای کار را در قالب 304 هزار نفرساعت در بخش های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات، صنایع دستی، فرهنگ، هنر آموزش داده است.
انصاری یادآور شد: اگر بتوانیم نیروی شاغل را بر اساس استاندارد آموزش توانمند کنیم، می توانیم خدمات، تولیدات و محصولات صادراتی با کیفیت ارائه دهیم که در این راستا منابع انسانی ارزشمندترین نکته کلیدی برای تمام بنگاه های اقتصادی و غیراقتصادی می باشد.
وی اظهار داشت: دوره های مهارتی ارائه شده در مراکز ثابت و سیار شهری برگزار می گردد و این دوره ها با همکاری پایگاه های بسیج، کمیته امداد و دوره هایی در سطح روستا در قالب سیار روستایی و عشایری و دوره هایی در بخش صنایع و کارخانجات در سطح شهرستان برگزار گردیده است.
وی، نقش آموزشهای فنی و حرفهای را در کاهش معضل بیکاری موثر دانست و گفت: اگر میخواهیم بیکاری کاهش یابد باید زمینه توسعه مهارت آموزی و آموزشهای فنی و حرفهای را برای جوانان گسترش دهیم.
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه