logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

یادداشت دانشجویی:

دولت، هزینه برجام را با شتاب به چرخ "ما می توانیم" جبران کند

دولت، هزینه برجام را با شتاب به چرخ "ما می توانیم" جبران کند
دانشجوی اردبیلی در یادداشت خود با بیان اینکه دل خوش کردن به قراردادها و حرفهای مستبدانی چون امریکا نتیجه ای جز باخت ندارد، نوشت: دولتمردان ما اکنون باید چرخ "ما می توانیم" را با شتاب بیشتری بچرخانند تا عقب ماندگی ها را جبران کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ابصارخبر، راهب محمدی دبیر سابق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی در یادداشت خود به نتیجه نرسیدن برجام  و تمدید تحریم ها علیه ایران اشاره کرد و نوشت: آیا واقعا فهمیدن بد عهدی امریکا و پایبند نبودن ان به قرار دادها واقعا این همه هزینه می خواست که دولت بر ملت تحمیل کرد؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابصارخبر,

فکر کنم دولت اگر کمی می اندیشید و به عقب بر می گشت اثبات چنین مسله ای برایش  چندان  دشوار نبود اما این بد عهدی امریکا با تجربه تلخ رو برو شد و برجام به فرجام نرسید کاش دولت مردان هم مثل مردم حلب مقاومت می کردند و طعم شیرین پیروزی را می چشیدیم البته شاید این تجربه ی تلخ عبرتی چند باره برای  عده ای شود که امریکارا قابل صلح می دانستند اما گمان نمی کنم چون فعل حال می خواهند تقصیرات را با برخی که اصلا دخالتی در برجام نداشتند را تقسیم کنند و این شکست را با انها سهیم شوند اما ملت فهیم و غیور می فهمند و لمس می کنند که در این کار چه کسانی بزرگترین سهم و ادعا را داشت امیدواریم دولت دیگر فریب خال و خط های خوش غرب را نخورد و محض رضای الله کمی به توانایی های داخلی تکیه کند تا شاید این تلخی را به شیرینی مبدل کنیم و چرخ ما می توانیم را باور کنیم و آن را با شتاب بچرخانیم تا دیگران هم ما را باور کنند و دست از زور گویی بردارند البته این ملت را همگان باور کردند نمی دانم چرا دولتمردان به چنین اعتقادی نرسیدند جای سوال است.

,

ملتی که از انقلاب تا به حال با خون جوانانش  باور ما می توانیم را محقق کرد بطوریکه ایران اسلامی در همه زمینه ها بدون اتکا به غرب و شرق در حال پیشرفت است.

,

ملتی که تا بحال در میان حلقه ای از اتش که در منطقه راه افتاده ایستادگی کرده و خم به ابرو نیاورده.

,

 اگر قرار بر صلح بود خیلی پیش تر از این رقم می خورد کما اینکه شاید سرنوشت ما هم همچون همسایه های کشورمان که الان چوب صلح با استکبار را می خورند ماهم می خوردیم و شاید فقط اسم کشورمان را یدک می کشیدیم و همچون همسایه شمالی (اذربایجان )همه کشورها مانند اسراییل پایگاه داشتند و از بیرون اداره می شدند و نخست وزیر رژیم منحوس که سفری از سر غرور به کشور اذربایجان کرده و از نظر ماهم شدیدا محکوم است را داشتیم چه معلوم شاید اگر صلح می شد خیلی پیش تر از این فقط اسمی از ایران بود و والسلام کما اینکه در کشوری چون اذربایجان چنین چیزی قابل لمس است

,

دل خوش کردن به قراردادها و حرفهای مستبدانی چون امریکا نتیجه ای جز باخت نداشته و ندارد و چنین اعتماد و قرارداد محکوم به شکست است چرا که انها با حیله و نیرنگ و مکر کارها و تحریمها و جنایات خود را طوری زیر این قرارداد ها قانونی جلوه می دهند که بقیه هم باور کنند، اما یقینا مردم ما هیچوقت فریب جلوه گری را که امریکا و برخی  عوامل فریب خورده اش در داخل چهره سازی می کنند را نخواهند خورد.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه