کارشناس هواشناسی مطرح کرد؛

ورود سامانه جدید بارش برف از روز شنبه / یخبندان در انتظار گیلان

ورود سامانه جدید بارش برف از روز شنبه / یخبندان در انتظار گیلان
کارشناس هواشناسی استان گفت : روز شنبه سیستم جدید جوی با احتمال بارش برف و باران وارد استان خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن کمانگیر کارشناس هواشناسی در گفتگو با خبرنگار ۸دی از ورود سامانه جوی جدید در استان خبر داد و اظهار داشت : هم اکنون بارش در مناطق ساحلی از جمله بندر انزلی و کیاشهر به صورت باران است و در سایر مناطق به شکل مخلوطی از برف و باران و یا برف ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,


وی افزود : بارش برف در رشت و سایر مناطق تا امشب ادامه دارد و از امشب به تدریج از غرب استان از میزان بارندگی کاسته می شود و فردا با کاهش ابر و باران مواجه خواهیم بود.
این کارشناس هواشناسی از ورود سیستم جدید بارندگی در روز شنبه خبر داد و تصریح کرد : از روز شنبه سیستم جدید جوی وارد استان می شود که مناطق مختلف استان را باران و برف در برمی گیرد.

,
,
,


وی ادامه داد : از غروب روز یکشنبه سیستم دوم جوی فعالیت خود را آغاز می کند و به تدریج از منطقه خارج می شود.
کمانگیر به لزوم داشتن زنجیر چرخ و صرفه جویی در مصرف انرژی اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه صبح روز دوشنبه با توجه به صاف شدن هوا یخبندان خواهیم داشت، رانندگان به خصوص در مناطق.کوهستانی از زنجیر چرخ و وسایل گرمایشی استفاده کنند. همچنین از شهروندان تقاضا داریم کنتر های آب و ….را کنترل کرده تا دچار یخ زدگی نشوند.

,
,
,


وی خاطر نشان کرد : گلخانه ها،  استخر های ماهی و مرغ داری ها تمهیدات لازم را به خرج دهند تا دچار خسارت نشوند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه