امام جمعه بخش پاسارگاد:
رفع مشکلات مردم پاسارگاد در گرو اتحاد و همدلی خواهد بود/همه باید مطیع رهبری و ولایت باشیم
امام جمعه بخش پاسارگاد گفت: رفع مشکلات و خواست مردم در گرو اتحاد وهمدلی خواهد بود، با دوگانگی و دو دستگی نمی شود گره کار مردم را باز کرد و مشکلات را ازبین برد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از طنین پاسارگاد، حجت الاسلام محمد پردل در خطبه های نماز جمعه این هفته اظهار داشت: میلاد سراسرنور پیامبر رحمت و مهربانی حضرت ختمی مرتبت و رئیس مذهب تشیع امام صادق (ع) را خدمت امام عصر (عج) و نائب برحقش امام خامنه ای و همه پیروان حضراتشان تبریک می گویم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین پاسارگاد,امام جمعه بخش پاسارگاد با اشاره به هفته وحدت گفت: وحدت حوزه و دانشگاه یکی ازبهترین راهکارها در برابر تهاجم فرهنگی دشمن است.
,پردل ادامه داد: بیست و هفتم آذرماه، یادآور عروج سرخِ مجاهدی خستگیناپذیر و دانشمندی ربانی، آیتالله مفتح است که از پیشروان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه بود.
,وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری فرمودند مرحوم شهید مفتح، علاوه بر این که یک روحانی برجسته و فداکار و روشنفکر و آشنای به نیاز زمان بود، خصوصیتی داشت که در تعداد معدودی از فضلای آن زمان این خصوصیت وجود داشت؛ و آن قدرت ارتباط گیری با نسل جوان و دانشجویان و کسانیکه مایل بودند پیام دین را با زبان روز از یک روحانی و یک عالم به دین بشنوند.
,امام جمعه بخش پاسارگاد بیان داشت: به تعبیر امام راحل بدون این وحدت، انقلاب اسلامی کمفروغ است، لذا دانشجویان و روحانیون باید با اتحاد و همدلی جلوی ورود و نفوذ دشمن را به افکار و اذهان بگیرند و اجازه دخالت در امور مملکت را به دشمن ندهند چرا که نخبگان و مسئولان از همین دوقشر وارد جامعه می شوند و دوقشرتاثیرگذارجامعه هستند.
,پردل گفت: اما نسبت به منطقه پاسارگاد، باز هم به مسئولان منطقه و استان عرض کنم رفع مشکلات و خواست مردم در گرو اتحاد وهمدلی خواهد بود با دوگانگی و دو دستگی نمی شود گره کار مردم را باز کرد و مشکلات را ازبین برد.
,امام جمعه بخش پاسارگاد افزود: با گزارش دهی علیه این و آن فقط دشمنی و کدورت را درپی دارد.
,وی تصریح کرد: بنده از همه مسولان درخواست دارم، مسائل شخصی و اختلافات جزئی و سلیقه ای راکنار بگذارند و درفکر رفع مشکلات منطقه و مردم باشند و با دید سیاسی به هرمسئله ای نگاه نکنند، حالا می خواهد هرطرز تفکری داشته باشد، هرنگرش سیاسی داشته باشد یا متعلق به هرگروه یا حزب یاجناحی باشد اما این دلیل نمی شود که کار و خواست مردم را بی خیال شد و جلوی بعضی کارهای مذهبی ایستادگی کرد.
,وی گفت: برای ما رهبری و ولایت ملاک هست، همه باید مطیع رهبری و ولایت باشیم، زیرسایه ولایت می شود پیروز شد و کار کرد.
,پردل ادامه داد: سخنان رهبری باید فصل الخطاب برای همه باشد باید در عمل هم نشان بدهیم نه فقط زبانی باشد و به کسانی که مخالف دستورات رهبری عمل کنند تذکر می دهیم، دست بردارند وخواسته های رهبری را به مرحله عمل برسانند.
,وی بیان داشت: نباید جامعه رابه سمت دو قطبی کشاند، با این دید بیشترین ضربه را مردم می خورند، انقلاب و نظام ضربه می خورد.
,امام جمعه بخش پاسارگاد ابراز داشت: از امام، شهدا و آرمانهای امام و شهدا فاصله نگیریم، متاسفانه مشکلی که منطقه پاسارگاد دارد بحث گزارش دهی عده ای علیه همدیگر است و این مسئله باعث شده که از کاراصلی که خدمت به مردم و پیشرفت منطقه است، عقب بیفتیم .
,وی بیان داشت: بنده تذکر می دهم از گزارش دهی ها و اختلافات دست بردارید، باهم متحد باشید همدل وهمراه و همفکر شوید و به فکر رفع مشکلات مردم و منطقه باشید.
,]
ارسال دیدگاه