رئیس اتحادیه طلافروشان تبریز:
بازگشایی بازار طلافروشان تبریز بعد از 20 روز/ وساطت استاندار کارگر شد
بهرمانی از جلسه با استاندار و فرماندار در مورد بازگشایی بازار طلا فروشان تبریز خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، بهرمانی در گفتگوی با آناج با اشاره به برگزاری جلسه ای مشترک با حضور استاندار و فرماندار تبریز گفت: جلسه دیروز برای بررسی مشکلات اتحادیه طلافروشان تبریز و به دنبال تعطیلی بازار در اعتراض به مالیات بر ارزش افزوده با حضور استاندار آذربایجان شرقی، فرماندار تبریز و مدیر کل امور مالیاتی برگزار شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه در جلسه دیروز به راه حل هایی مناسب دست یافیتم و قرار شد از امروز بازار بازگشایی شود.
رئیس اتحادیه طلافروشان تبریز در پایان در مورد بخشیدگی جرائم مالیاتی طلا فروشان افزود: استاندار قول داد با همکاری رسولی، مدیرکل کارگروه مالیاتی، جرائم طلا فروشان تا سال 92 بخشیده شود و با بررسی پرونده ها، تخفیفاتی نیز اعمال شود.
تصاویر زیر نشان دهنده تعطیلی بازار طلافروشان تبریز از 20 روز قبل به دنبال اعتراض به افزایش مالیات بر ارزش افزوده می باشد:
,
,
,
,
,
, تصاویر زیر نشان دهنده تعطیلی بازار طلافروشان تبریز از 20 روز قبل به دنبال اعتراض به افزایش مالیات بر ارزش افزوده می باشد:, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
, ,
,
,
]
ارسال دیدگاه