logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

با موضوع شیوه‌ مبارزه پیامبر(ص) با فرهنگ جاهلی و نماز

دو کتاب درباره پیامبر اعظم(ص) منتشر شد

دو کتاب درباره پیامبر اعظم(ص) منتشر شد
کتاب «نماز پیامبر اعظم (ص)» نوشته احمد علی طاهری ورسی به تازگی توسط موسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  هم‌زمان با هفته وحدت و میلاد پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم، موسسه بوستان کتاب، دو کتاب جدید در این باره منتشر کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کتاب «شیوه‌های مبارزه پیامبر(ص) با فرهنگ جاهلی» نوشته ابراهیم فلاح و سیده صفیه میرحسینی یکی از کتاب‌های جدید این نشر است. در معرفی این کتاب آمده است:

,

در عصر حاضر که به رغم رشد فن‌آوری‌های بشری، زندگی انسانی دشوارتر شده است، نشر و تبیین معیارهای معنوی و انسانی رهبران الهی، درمانگر‌ راستین همهٔ نابسامانی‌هاست. بر این اساس، نگارندگان کوشیده‌اند مهم‌ترین شیوه‌های مبارزه پیامبر(ص) را با فرهنگ جاهلی نشان داده، و بیان دارند که پیامبر(ص) با درایت و هوشیاری و پشتکار و مدیریت صحیح و با الهام از قرآن کریم در مدت زمانی کوتاه تحول عظیم فرهنگی در جامعه آن روز ایجاد کرد، آگاهی و معرفت نسبت به شیوه‌های مبارزه پیامبر(ص) با فرهنگ جاهلی می‌تواند راه صحیح مبارزه با فرهنگ جاهلی مدرن جوامع کنونی را به همه انسان‌ها مخصوصاً مسلمانان نشان دهد و آنان را از سقوط در پرتگاه جهالت نجات دهد.

,

این کتاب با قیمت14 هزار تومان منتشر شده است.  

,

همچنین کتاب «نماز پیامبر اعظم (ص)» نوشته احمد علی طاهری ورسی به تازگی با قیمت 15 هزار تومان منتشر شده است. در معرفی این کتاب آمده است:

,

نماز یکی از مهم‌ترین عبادت عملی مسلمانان است که شبانه‌روز پنج‌بار خوانده می‌شود و هیچ مسلمانی نمی‌تواند در انجام دادن آن بی‌تفاوت باشد. در چگونگی آن، نماز پیامبر(ص) الگوست، ولی متأسفانه بعد از رحلت پیامبر اعظم(ص) مسلمانان در مورد کیفیت ادای نمازِ آن حضرت گرفتار اختلاف شدند و بسیاری از آنان نماز آن حضرت را فراموش کردند، زیرا در صحیح‌ترین منابع اهل‌سنت وارد شده که بعضی از صحابه بعد از اقتدای به حضرت علی(ع) با هم گفتند: نماز حضرت علی ما را به یاد نماز رسول خدا(ص) انداخت. با توجه به این روایات، نویسنده این کتاب تلاش کرده با بررسی منابع معتبر حدیثی و فتاوی فقهای مذاهب اسلامی نماز آن حضرت را تبیین کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه