logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

پایان انتظار 8 ساله مردم اشترینان؛

درمان بستر 10 تختخوابی اشترینان به بهره برداری رسید

درمان بستر 10 تختخوابی اشترینان به بهره برداری رسید
رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: درمان بستر 10 تختخوابی اشترینان با 40 نیرو به بهره برداری رسیده و هم اکنون مردم این شهر می توانند از خدمات بهداشتی و درمانی این مرکز استفاده کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد زمین درمان بستر اشترینان در سال 87 با زیربنای یکهزار و 250متر مربع توسط خیرین اهدا شد که قرار بود این مرکز سال 91 به بهره برداری برسد اما این پروژه سالها طول کشید و هم اکنون بعد از گذشت 8 سال به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد, زمین درمان بستر اشترینان در سال 87 با زیربنای یکهزار و 250متر مربع توسط خیرین اهدا شد که قرار بود این مرکز سال 91 به بهره برداری برسد اما این پروژه سالها طول کشید و هم اکنون بعد از گذشت 8 سال به بهره برداری رسید.,


فاصله 20 کیلومتری اشترینان تا بروجرد سبب شده بود تا بسیاری از بیماران به دلیل نبود امکانات درمانی در این شهر تا رسیدن به بیمارستان های بروجرد جان خود را از دست بدهند که با تلاش ها و پیگیری های لازم سرانجام انتظار 8 ساله مردم این شهر به پایان رسید.

,
,


"محسن صیرفی" رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: برای ساخت درمان بستر اشترینان یک میلیارد تومان و برای تجهیزات هم حدود یک میلیارد تومان هزینه شده که در مجموع این مرکز درمانی با دو میلیارد تومان ساخته و تجهیز شد.

,
,


وی اضافه کرد: همه تجهیزات این درمان بستر تهیه شده و هم اکنون این مرکز درمانی به بهره برداری رسیده که مراسم افتتاح با حضور مهمان ویژه ای برگزار می شود اما به دلیل ضرورت استفاده از این مرکز، هم اکنون مردم این شهر از خدمات درمانی استفاده می کنند.

,
,


به گفته وی در این مرکز آزمایشگاه، رادیولوژی، دندانپزشکی، داروخانه و پزشک عمومی به صورت شبانه روزی وجود دارد که تنها در قسمت دندانپزشکی و رایولوژی تجهیزات آماده و در حال نصب هستند.

,
,


صیرفی اظهار داشت: این مرکز با 90 درصد ظرفیت به بهره برداری رسیده و 40 نیرو در این درمان بستر به صورت شبانه روز فعالیت دارند.

,
,


وی بیان کرد: با توجه به وجود این داروخانه در مرکز درمانی، نیاز دارویی در این شهر تامین می شود.

,
,


رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد اظهار داشت: همچنین یک پزشک متخصص دو بار در هفته در اشترینان حضور یافته که در راستای طرح تحول نظام سلامت بیماران را ویزیت می کند.

,
,


"عباس گودرزی" نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در این راستا گفت: برای افتتاح پروژه درمان بستر اشترینان قرار شد مهمان ویژه ای به این شهر سفر کند اما تاکید کردیم که نسبت به سلامت مردم مسئول هستیم و حتی اگر امکان دارد یک ساعت زودتر این مرکز به بهره برداری برسد.

,
,


وی اضافه کرد: این پروژه هم اکنون به بهره برداری رسیده و در اولین فرصت مراسم رسمی افتتاح اجرا می شود.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه