معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام کشور خبر داد؛
رونمایی از توزیع 60 هزار جلد دفترچه بیمه درمانی ولایت در رشت/گیلان پایلوت طرح غربالگری 300 نفر از افراد تحت پوشش کمیته امداد
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام کشور، گفت: کارت هایی دست مددجویان بود که ممکن بود ناراحتی هایی روحی و روانی برای مددجویان در هنگام ارایه باشد و تصمیم گرفته شد که دفترچه هایی برای مددجویان در نظر گرفته شود که امروز در گیلان رونمایی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، فاطمه رهبر معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد امام کشور در مراسم رونمایی از دفترچه بیمه درمانی ولایت در سالن اجتماعات بیمارستان رازی رشت،اظهار کرد:یک میلیون و 600 هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد داریم و 60 درصد زنان سرپرست خانوار هستند که فرزند هم دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,وی افزود: تلاش کردیم که خدمات بهتری ارایه دهیم و یکی از این خدمات، خدمات درمانی از جمله بیمه درمانی ،بیمه حوادث ،قالی بافان ،روستاییان و عشایری و ... است .
,معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد امام کشور تاکید کرد: کارت هایی دست مددجویان بود که ممکن بود ناراحتی هایی روحی و روانی برای مددجویان در هنگام ارایه باشد و تصمیم گرفته شد که دفترچه هایی برای مددجویان در نظر گرفته شود که امروز در گیلان رونمایی می شود.
,رهبر افزود: بحث دیگر بحث غربالگری است که در استان گیلان توسط همکاران و متخصصان کلید خورد.
,وی اظهار کرد: خوشحالم که این مهم به انجام رسید و گیلان پایلوت این طرح بود و امیدواریم که در سراسر کشور انجام بپذیرد.
,معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد امام کشور تصریح کرد: مددجویان کمیته امداد عمدتا دارای مشکلات متعددی هستند و بسیاری از مددجویان در گذشته زندگی خوبی داشته اند اما در اثر بیماری تمام اندوخته و دارایی خود را از دست داده اند.
,وی گفت: امیدوارم که بتوانیم با همت والای متخصصین و عنایت مردم و خیرین قدم های خیری برداریم.
,در پایان به صورت نمادین به تعداد ده نفر از مددجویان دفترچه درمانی اعطا شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه