با شروع فصل سرما؛
توزیع سنتی نفت در شهر امام حسن/ رئیس شورای: روزهای جمعه فقط نفت توزیع می شود
همزمان با شروع سرما مردم شهر امام با مشکلی به نام تامین نفت جهت گرمایش منازل خود دست و پنجه نرم می کنند که رئیس شورای شهر امام حسن قول از مرتفع کردن این معضل داده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر دیلم، این روزها مردم شهر امام حسن با وجود سرمای شدید از امکان تهیه نفت برای گرم نگه داشتن منازل عاجزند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر دیلم،,,
با وجود ناتمام بودن شبکه گاز رسانی و مخارج بالای لوله کشی گاز بسیاری از خانواده ها مجبور به استفاده از سیستم های قدیمی جهت گرمایش هستند.
,,
علیرغم قول های قبلی مسئولین در خصوص رفع مشکلات همچنان مردم با موضوع کمبود نفت درگیر هستند.
,,
نحوه توزیع نفت در شهر امام حسن هنوز بصورت سنتی می باشد و مشکلات بسیاری را برای مردم این شهر بدنبال دارد.
,,
جایگاه عرضه نفت در پشت مرکز بهداشتی درمانی شهر امام حسن مملو از بشکه ها و دبه هایی است که به صورت صف قرار داده شده اند ولی عرضه نفت در این جایگاه با اشکالات و کمبودهای زیادی همراه است.
,,
مردم مجبور هستند برای گرم کردن خانه های خود نصف روز را در این هوای سرد در صف طولانی توزیع نفت بگذرانند.
,
هنگام توزیع نفت هیچ گونه اطلاع رسانی صورت نمی گیرد و اکثر مردم بی اطلاع هستند.
,
,
در همین خصوص سید حسن موسوی رئیس شورای شهر امام حسن گفت: در طول هفته روز های جمعه عصر در شهر امام حسن نفت توزیع می شود.
,
وی افزود: با توجه به اینکه هزینه کارمزد فروش نفت بابت 2 الی 3 تانکر مبلغی در حدود 200هزارتومان بوده و از این مبلغ هم 25درصد توسط سازمان تعاون روستایی کسر می گردد که جهت عامل توزیع سودخاصی ندارد و برای نصب پمپ یا نازل می بایست خود عامل یا تعاونی روستایی خریداری و اقدام نماید.
,,
موسوی اظهارکرد: در خصوص تحویل نفت به پمپ بنزین هم پیگیری شده اما فقط به پمپ بنزین شهری تحویل داده می شود که متاسفانه پمپ بنزین شهرامام حسن هم خارج از شهری است البته با ورود گاز شهری مشتری نفت خود به خود کاهش می یابد.
,,
وی تصریح کرد: با پیگیری های صورت گرفته با عامل توزیع، از یک روز در هفته به در روز افزایش می یابد که دغدغه شهروندان مرتفع گردد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه