logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  2. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  3. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  4. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  5. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  6. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  7. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  8. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  9. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  10. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  11. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  12. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  13. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  14. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  15. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  16. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  17. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  18. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  19. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  20. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری

یزدان پناه سرپرست جدید دانشگاه پیام نور گرمسارشد

یزدان پناه سرپرست جدید دانشگاه پیام نور گرمسارشد
مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه پیام نور گرمسار با حضور رییس دانشگاه پیام نور استان و فرماندار گرمسار در محل سالن اجتماعات پیام نور گرمسار برگزارشد
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین داریوش طاهری،فرماندار گرمسار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در سفرشان به شهرستان گرمسار در سالن ۱۳۸۵ که فرمودند : بحمداللَّه شهر گرمسار در این استان جزو شهرهایی است که شاخصهای آن جزو شاخصهای بالاست. مردمِ علاقه‌مند و پُرشور، سطح بالای سواد در کل منطقه و شهرستان، و استعدادهای خوب که نشانه‌ی آن را در برخی از نخبگانِ برجسته‌ی کشوری ما مشاهده کردیم؛ هم قبل از این سفر، هم در این سفر، با بعضی از نخبگانِ برجسته‌ی کشور که اهل گرمسارند و از این منطقه برخاسته‌اند، ملاقات کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,

فرماندار گرمسار ادامه داد: گرمسار دارای ۱۴ واحد دانشگاهی وموسسه آموزش عالی می باشد که بیش از ۲۴۰۰۰دانشجو را جذب نموده است.و این به جهت نزدیکی به پایتخت وشرایط خاص جغرافیایی منطقه گرمسار می باشد.شهرستان گرمسار با راه اندازی منطقه ویژه و بهره برداری خط ریلی محلی تهران به گرمسار تا دهه مبارک فجر امسال می تواند سرریز جمعیت تهران چه از لحاظ نیروی کار وچه از لحاظ دانشجو پذیرا باشد.

,

طاهری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اساسنامه دانشگاه پیام نور ماموریت خاصی برعهده این دانشگاه قرار داده است افزود: اگر قرار بود دانشگاه پیام نور مانند سایر دانشگاه ها عمل کند، دیگر نیازی به اساسنامه جداگانه نبود.در اساسنامه دانشگاه پیام نور بر گسترش مرزهای دانش در همه سطوح، آموزش های نیمه حضوری، استفاده از امکانات رسانه ای و «آموزش برای همه؛ در هر زمان و در هر مکان» تاکید شده است.فرماندار در ادامه از خدمات محمودی سرپرست سابق دانشگاه پیام نور قدردانی و برای  یزدان پناه سرپرست جدید این دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه