logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نایب رئیس فدراسیون هندبال بانوان کشور:

امیدوارم لارستان یکی از سکوهای لیگ برتر را کسب کند

امیدوارم لارستان یکی از سکوهای لیگ برتر را کسب کند
نایب رئیس فدراسیون هندبال بانوان کشور گفت: امیدوارم تیم شهید چمران لارستان یکی از سکوهای لیگ برتر را از آن خودش کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لادستان معصومه مشت‌زن در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما درباره این دوره از مسابقات لیگ برتر اظهار داشت: یک‌سری از تیم‌ها نزدیک به هم هستند و پایاپای با هم رقابت می‌کنند. امیدوارم هر تیمی که شایسته است بتواند سکوی اول تا سوم را از آن خودش کند.

وی درباره داورانی که در لیگ برتر سوت می‌زنند نیز گفت: داوران مسابقات لیگ برتر جزو بهترین‌های فدراسیون هندبال و قطعاً داوران خوبی هستند.

نایب رئیس فدراسیون هندبال بانوان کشور در پاسخ به این سؤال که چه تیم‌هایی را مدعی قهرمانی می‌دانید، تصریح کرد: چون بازی‌ها خیلی نزدیک بهم است، تصور تیم‌های مدعی سخت است. نمایندگان لارستان و تهران خوب کار کردند و اصفهان هم نسبتاً خوب ظاهر شده است.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه ارزیابی شما از تیم شهید چمران لارستان چگونه است، گفت: لارستان امسال خیلی خوب ظاهر شده است، بازیکنان خوب و مربی تلاش‌گری دارد، جای خانم خدیجه قانع هم در کنار تیم خالی است، ایشان هم به‌عنوان یک مربی زحمات زیادی را برای این تیم در سال‌های گذشته کشیده است؛ امیدوارم تیم خانم غارسی کما فی‌السابق یکی از سکوهای لیگ برتر را از آن خودش بکند.

مشت‌زن در ادامه با بیان اینکه از آقای راستی به جهت حمایتی که از بانوان دارند، تشکر می‌کنم، افزود: ایشان واقعاً فردی زحمت‌کش و تلاش‌گر هستند. بنده به‌عنوان نایب رئیس فدراسیون هندبال از اینکه ایشان به‌صورت کاملاً شخصی، حامی بخش بانوان هستند، قدردانی می‌کنم. امیدوارم این حمایت‌ها ادامه‌دار باشد و تیمشان را در جایگاه‌های شایسته‌ای ببینیم.

نایب رئیس فدراسیون هندبال بانوان کشور در پایان خاطرنشان کرد: باشگاه‌هایی که در بخش آقایان فعالیت دارند، نگاه ویژه‌ای به بخش بانوان داشته باشند و از آن‌ها حمایت کنند. تنها جایی که بانوان می‌توانند راحت به فعالیت بپردازند ورزش است و این مهم، حمایت باشگاه‌ها را می‌طلبد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادستان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه