کارشناس مسایل سیاسی مطرح کرد؛
سفر بدون آنالیز فرصت ها چیزی جز نمایش سیاسی نیست/ عملا شاهد خروجی از سفر هیات دولت به البرز نبودیم
علی قربانی: مسلما سفر هیات دولت بدون توجه، آنالیز و تجزیه و تحلیل فرصت های استان البرز چیزی جز نمایش سیاسی نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ یک کارشناس مسائل سیاسی در تحلیل سفر ریاست جمهوری به استان البرز به خبرنگار ما گفت: مسلما سفرهای استانی در راستای پیگیری مسائل و موضوعات استانی انجام شده و اگر پیش از سفر برنامه خاصی مد نظر باشد حضور میدانی در راستای شناخت وضعیت استان و اقدامات در این زمنیه موثر خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از البرز ۲۴ یک کارشناس مسائل سیاسی در تحلیل سفر ریاست جمهوری به استان البرز به خبرنگار ما گفت: مسلما سفرهای استانی در راستای پیگیری مسائل و موضوعات استانی انجام شده و اگر پیش از سفر برنامه خاصی مد نظر باشد حضور میدانی در راستای شناخت وضعیت استان و اقدامات در این زمنیه موثر خواهد بود. , البرز ۲۴ ,علی قربانی افزود: آنچه در سفر ریاست جمهوری به استان البرز استنباط شد حقیقت امر این است که دستاوردها در حد هیات مثل دولت برای استان نیست و شاید حضور یک وزیر هم می توانست جوابگوی نیاز البرز باشد.
, علی قربانی افزود: آنچه در سفر ریاست جمهوری به استان البرز استنباط شد حقیقت امر این است که دستاوردها در حد هیات مثل دولت برای استان نیست و شاید حضور یک وزیر هم می توانست جوابگوی نیاز البرز باشد. ,وی درباره دلیل این استنباط اظهار داشت: البرز دارای ۲ امتیاز ویژه و ۲ فرصت برای کشور است و این قابلیت در گذشته بوده و شاید غفلتی در این زمینه صورت گرفته در حال حاضر نیز به این امتیازات بی توجهی خواهد شد.
, وی درباره دلیل این استنباط اظهار داشت: البرز دارای ۲ امتیاز ویژه و ۲ فرصت برای کشور است و این قابلیت در گذشته بوده و شاید غفلتی در این زمینه صورت گرفته در حال حاضر نیز به این امتیازات بی توجهی خواهد شد. ,این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: البرز قطب صنعتی کشور بوده و امروز با وجود هزاران واحد صنعتی و تولیدی ۴۰ درصد از واحدهای صنعتی فعال هستند و در شرایطی که اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده و کشور در رکود قرار دارد البرز رتبه بیکاری را در ایران دارد.
, این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: البرز قطب صنعتی کشور بوده و امروز با وجود هزاران واحد صنعتی و تولیدی ۴۰ درصد از واحدهای صنعتی فعال هستند و در شرایطی که اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده و کشور در رکود قرار دارد البرز رتبه بیکاری را در ایران دارد. ,قربانی با بیان اینکه استان البرز ظرفیت های لازم را برای تولید حداکثری و صادرات به کشورهای همسایه را داراست گفت: بر اساس سیاست های اعلامی دولت در راستای اقتصاد مقاومتی، اعطای تسهیلات به صنعت در دستور کار بود اما با توجه به وضعیت موجود اتفاق خاصی در تولید و صنعت البرز رخ نداده درحالیکه می توانست در این سفر به آن پرداخته شود!
, قربانی با بیان اینکه استان البرز ظرفیت های لازم را برای تولید حداکثری و صادرات به کشورهای همسایه را داراست گفت: بر اساس سیاست های اعلامی دولت در راستای اقتصاد مقاومتی، اعطای تسهیلات به صنعت در دستور کار بود اما با توجه به وضعیت موجود اتفاق خاصی در تولید و صنعت البرز رخ نداده درحالیکه می توانست در این سفر به آن پرداخته شود!,این کارشناس ایجاد شهرک صنعتی اشتهارد ۲ را در راستای ظرفیت سازی برای آینده البرز مثبت ارزیابی کرد اما معتقد بود زمانیکه ظرفیت فعلی قابلیت افزایش تولید را در کمیت و کیفیت دارد پرداختن به موارد سطحی در حوزه برنامه ریزی توسعه ای سیاست درستی نیست.
, این کارشناس ایجاد شهرک صنعتی اشتهارد ۲ را در راستای ظرفیت سازی برای آینده البرز مثبت ارزیابی کرد اما معتقد بود زمانیکه ظرفیت فعلی قابلیت افزایش تولید را در کمیت و کیفیت دارد پرداختن به موارد سطحی در حوزه برنامه ریزی توسعه ای سیاست درستی نیست.,قربانی با بیان اینکه ظرفیت های عظیم استان البرز مورد غفلت و بی توجهی واقع شده است اظهار داشت: غفلت در عدم شناخت رخ می دهد درحالیکه بی توجهی در سایه شناخت خواهد بود و مسلما سفر بدون توجه و آنالیز و تجزیه و تحلیل فرصت های استان چیزی جز نمایش سیاسی نیست و البته نیازی به این نمایش ها نیز نیست!
, قربانی با بیان اینکه ظرفیت های عظیم استان البرز مورد غفلت و بی توجهی واقع شده است اظهار داشت: غفلت در عدم شناخت رخ می دهد درحالیکه بی توجهی در سایه شناخت خواهد بود و مسلما سفر بدون توجه و آنالیز و تجزیه و تحلیل فرصت های استان چیزی جز نمایش سیاسی نیست و البته نیازی به این نمایش ها نیز نیست!,وی تصریح کرد: برخی مجریان استانی شناخت دقیقی از ظرفیت البرز ندارند و این عدم شناخت در سایه حضور هیات های تاثیر گذار در استان مثبت نیست و اگر هیات معتقد به برنامه های قابل پیشرفت باشد باید از نخبگان استان استفاده کند اما متاسفانه در روند عملیاتی شاهد این روند نیستیم.
, وی تصریح کرد: برخی مجریان استانی شناخت دقیقی از ظرفیت البرز ندارند و این عدم شناخت در سایه حضور هیات های تاثیر گذار در استان مثبت نیست و اگر هیات معتقد به برنامه های قابل پیشرفت باشد باید از نخبگان استان استفاده کند اما متاسفانه در روند عملیاتی شاهد این روند نیستیم.,قربانی گفت: اگر چه آمارهایی از سفر دولت در تریبون ها مطح می شود اما امروز شرایط اقتصادی به کاغذ بازی و دور میزی مختص نمی شود و باید با مدیریت جهادی به عنوان شاخص اقتصاد مقاومتی به آن پرداخته شود.
, قربانی گفت: اگر چه آمارهایی از سفر دولت در تریبون ها مطح می شود اما امروز شرایط اقتصادی به کاغذ بازی و دور میزی مختص نمی شود و باید با مدیریت جهادی به عنوان شاخص اقتصاد مقاومتی به آن پرداخته شود.,کارشناس مسائل سیاسی در خاتمه خاطر نشان داشت: عملا شاهد خروجی از سفر هیات دولت به استان البرز نبودیم مگر اینکه موضوعی رخ داده و اعلام نشود و اما مگر می شود سفر استانی رسانه ای نشود! لذا با توجه به نیازمندی ها و توانمندی های البرز و رصد خروجی ها نمی توان گفت دستاورد قابل توجهی در این سفر بوده است.
, کارشناس مسائل سیاسی در خاتمه خاطر نشان داشت: عملا شاهد خروجی از سفر هیات دولت به استان البرز نبودیم مگر اینکه موضوعی رخ داده و اعلام نشود و اما مگر می شود سفر استانی رسانه ای نشود! لذا با توجه به نیازمندی ها و توانمندی های البرز و رصد خروجی ها نمی توان گفت دستاورد قابل توجهی در این سفر بوده است.]
ارسال دیدگاه