logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  2. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  3. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  4. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  5. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  6. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  7. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  8. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  9. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  10. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  11. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  12. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  13. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  14. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  15. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  16. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  17. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  18. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  19. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  20. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است

قول پوتین برای افزایش قابلیت اتمی روسیه

قول پوتین برای افزایش قابلیت اتمی روسیه
رئیس‌جمهور روسیه با تمجید از عملکرد ارتش کشورش در سوریه خواهان ارتقای توانایی نظامی هسته‌ای مسکو شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرس تی وی؛ ولادیمیر پوتین پنجشنبه به «افزایش نسبتاً زیاد» آمادگی ارتش روسیه اشاره کرد و خواهان تداوم پیشرفت‌هایی شد که هر تهدید نظامی را خنثی کند.

پوتین تأکید کرد: «ما باید توان نظامی قوای راهبردی هسته‌ای را به‌ویژه با موشک‌هایی تقویت کنیم که می‌توانند به شکل قابل‌اطمینانی از هر سامانۀ ضدموشکی عبور کند.»

پوتین ادامه داد: «ما باید هرگونه تغییر را در موازنۀ قدرت و در عرصۀ سیاسی-نظامی در جهان، به‌ویژه در امتداد مرزهای روسیه، زیر نظر بگیریم و به‌سرعت برنامه‌هایی را برای خنثی کردن تهدیدها علیه کشورمان اتخاذ کنیم.»

وی خاطرنشان کرد ارتش روسیه توانایی‌های خود را با موفقیت در سوریه نشان داده، فناوری خود را برای خریداران بالقوۀ تسلیحات روسیه در معرض نمایش گذاشته و به پیشروی‌های گستردۀ ارتش سوریه کمک شایانی کرده است.

پوتین گفت: «ارتش سوریه از پشیبانی قابل‌توجهی بهره‌مند شد و به لطف آن چندین عملیات موفقیت‌آمیز را علیه پیکارجویان انجام داد.»

وی در ادامه تصریح کرد: «کارایی مؤثر تسلیحات روسیه در سوریه فرصت‌های جدیدی را برای همکاری نظامی-فنی به همراه آورده است. ما باید حداکثر استفاده را از این (وضعیت) ببریم. ما می‌دانیم که شرکای خارجی (مسکو) به تسلیحات پیشرفتۀ روسی علاقه دارند.»

پوتین در حالی به بیان این سخنان پرداخت که روسیه از مهر ماه 1394 (سپتامبر 2015) و به درخواست دولت دمشق، حمله‌های هوایی به مواضع گروه‌های تروریستی را در سوریه آغاز کرد. جت‌های روس همچنین از عملیات نظامی ارتش سوریه برای آزادسازی شهر حلب – که از اول مهر 1395 آغاز شده بود – پشتیبانی کردند.

در همین حال، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، اعلام کرد ارتش این کشور در جریان عملیات نظامی در سوریه از 162 نوع تجهیزات جنگی پیشرفته، از جمله جنگنده‌های سوخوی و میگ، استفاده کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه