امام جمعه موقت ورامین:

امروز برخی از منتسبین به فتنه در جایگاه مدیریتی قرار دارند/چرا از بزرگداشت ۹ دی می‌ترسند!/مسئولی که از حماسه ۹ دی فاصله بگیرد از متن مردم فاصله گرفتنه است

امروز برخی از منتسبین به فتنه در جایگاه مدیریتی قرار دارند/چرا از بزرگداشت ۹ دی می‌ترسند!/مسئولی که از حماسه ۹ دی فاصله بگیرد از متن مردم فاصله گرفتنه است
امام جمعه موقت ورامین با بیان این‌که امروز برخی از منتسبین به فتنه در جایگاه مدیریتی قرار دارند، گفت: چرا برخی از مسئولان از بزرگداشت ۹ دی می‌ترسند! مسئولی که از حماسه ۹ دی فاصله بگیرد از متن مردم فاصله گرفتنه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تهران نیوز ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی در خطبه‌های نماز عبادی ـ سیاسی جمعه ورامین که با حضور پور شور مردم خداجو  در میعادگاه نماز جمعه این شهر برگزار شد، پس از توصیه خود و نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: دین اسلام اهمیت فراوانی به ازدواج داده است، خداوند فقرا را با ازدواج با فضل خود بی‌نیاز خواهد کرد، بله، مشکلات و نگرانی‌های اقتصادی هست اما وعده خداوند را ببینید و بدون ترس در عرصه ازدواج وارد شوید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,  ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن محمودی در خطبه‌های نماز عبادی ـ سیاسی جمعه ورامین که با حضور پور شور مردم خداجو  در میعادگاه نماز جمعه این شهر برگزار شد، پس از توصیه خود و نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: دین اسلام اهمیت فراوانی به ازدواج داده است، خداوند فقرا را با ازدواج با فضل خود بی‌نیاز خواهد کرد، بله، مشکلات و نگرانی‌های اقتصادی هست اما وعده خداوند را ببینید و بدون ترس در عرصه ازدواج وارد شوید.,

وی گفت: اگر فرزند شما به حد ازدواج رسیده و توانایی ازدواج‌ وی توسط والدین وجود دارد و اقدام نکند اگر فرزند مرتکب گناهی شود پدر و مادر در گناه فرزند شریک هستند.

,

امام جمعه موقت ورامین با بیان این‌که با ازدواج دو سوم دین حفظ خواهد شد، خاطرنشان کرد: قرآن کریم کسب آرامش را از اثرات ازدواج می‌داند.

,

وی افزود: همسر مکمل انسان است و به منزله‌ی لباس ،حافظ و نگهدار یکدیگر هستند.

,

حجت‌الاسلام محمودی تاکید کرد: در نظام عالم خلقت خداوند مسأله زوجیت را در تمام موجودات قرار داده است، ازدواج پیشرفت را در زندگی انسان رقم می‌زند.

,

 

,

مساله شرعی در ارتباط با شبکه‌های اجتماعی

, مساله شرعی در ارتباط با شبکه‌های اجتماعی,

وی در بیان مسائل شرعی گفت: ما حق نداریم به نامحرم اظهار محبتی کنیم که به محارم داریم، مثلاً کسی به مادر بگوید قربانت بروم، فدایت شوم، اما به نامحرم حق ندارد بگوید.

,

امام جمعه موقت ورامین ادامه داد: بحث دیگر بحث دوستی با نامحرم است که‌ نه تنها مجردها که برخی افراد متاهل هم به این دام می‌افتند، دوستیابی مرد و زن نامحرم به‌طور تلگرامی، پیامکی و نامه‌نگاری حرام است.

,

 

,

در میان سکوت مرگبار مجامع جهانی مسلمانان در همه جای جهان به ناحق کشته می‌شوند و پاپ ساکت است!/ما معتقدیم حضرت مسیح (ع) از جهان مسیحیت امروز متنفر است

, در میان سکوت مرگبار مجامع جهانی مسلمانان در همه جای جهان به ناحق کشته می‌شوند و پاپ ساکت است!/ما معتقدیم حضرت مسیح (ع) از جهان مسیحیت امروز متنفر است,

وی با اشاره به ۲۵ دسامبر سالروز ولادت حضرت عیسی مسیح (ع) خاطرنشان کرد: حضرت عیسی (ع) این پیامبر بزرگ در انجیل وعده آمدن پیامبر آخرالزمان داده است، ضمن تبریک ولادت ایشان به مسیحیان به ایشان اعلام می‌داریم که در میان سکوت مرگبار مجامع جهانی مسلمانان در همه جای جهان به ناحق کشته می‌شوند و پاپ ساکت است!

,

حجت‌الاسلام محمودی تصریح کرد: ما معتقدیم حضرت مسیح از جهان مسیحیت امروز متنفر است و روزی که در رکاب حضرت مهدی (عج) بیاید گریبان پاپ را خواهد گرفت که چرا اجازه دادند چنین‌ ظلم‌هایی به نام مسیحیت انجام شود.

,

 

,

فتنه ۸۸ پیچیده‌ترین فتنه دشمن علیه نظام اسلامی بود/سران فتنه در دام آمریکا و رژیم صهیونیستی افتادند

, فتنه ۸۸ پیچیده‌ترین فتنه دشمن علیه نظام اسلامی بود/سران فتنه در دام آمریکا و رژیم صهیونیستی افتادند,

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حماسه جاودان یوم‌الله ۹ دی گفت: فتنه ۸۸ از پیچیده‌ترین فتنه‌های دشمن علیه نظام بود، فتنه‌گران حماسه بزرگ انتخابات‌ را به کام ملت تلخ کرده و هشت ماه کشور را به آشوب کشیدند.

,

امام جمعه موقت ورامین افزود: حوادث از پیش تعیین شده بود که‌ فتنه‌گران و سران فتنه عامدانه و عالمانه یا ناخواسته در دام آن افتادند و در خط امریکا و رژیم صهیونیستی افتادند.

,

وی بیان داشت: انتخابات بهانه بود و هدف مبارزه با نظام بود، تمثال امام (ره) را آتش زدند، علنا روزه خواری کردند، با کفش در نماز جمعه حاضر شدند.

,

 

,

حامیان فتنه، سران فتنه و ساکتان فتنه مورد سئوال هستند/امروز شاهد ترویج لبخند به امریکا و نفوذ هستیم/ملت‌ ایران ثابت کرده در برابر هر نفوذی و فتنه‌گری با تمام توان خواهد ایستاد.

, حامیان فتنه، سران فتنه و ساکتان فتنه مورد سئوال هستند/امروز شاهد ترویج لبخند به امریکا و نفوذ هستیم/ملت‌ ایران ثابت کرده در برابر هر نفوذی و فتنه‌گری با تمام توان خواهد ایستاد.,

حجت‌الاسلام محمودی تاکید کرد: ما وظیفه داریم ۹ دی را گرامی بداریم، در همایش‌ها و جلسات شرکت کنید، به یاد حماسه بزرگ ورامینی‌ها در برابر فتنه ۸۸ و تکرار تاریخ در مراسم ۹ دی شرکت کنند، ما نسبت به فتنه حساسیت داریم، حامیان فتنه، سران فتنه و ساکتان فتنه مورد سئوال هستند.

,

وی افزود: متأسفیم که برخی منتسبین به فتنه در جایگاه های مدیریتی قرار گرفتند، چرا از ۹ دی و بزرگداشت ۹ دی می‌ترسند؛ هر مسئولی از ۹ دی فاصله بگیرد از متن مردم فاصله گرفته است.

,

امام جمعه موقت ورامین بیان داشت: امیدواریم این افراد به خود بیایند و توبه کرده به صفوف مردم بپیوندند، امروز شاهد ترویج لبخند به امریکا و نفوذ هستیم، برای بار دیگر اعلام می‌کنیم ملت‌ ایران ثابت کرده در برابر هر نفوذی و فتنه‌گری با تمام توان خواهد ایستاد.

,

 

,

تاکید بر حمایت از مردم بی‌دفاع بحرین/پیروزی مقاومت اسلامی در حلب یاس حامیان تروریست را به‌همراه داشت/امروز حامیان تروریسم در دام تروریست‌ها افتادند

, تاکید بر حمایت از مردم بی‌دفاع بحرین/پیروزی مقاومت اسلامی در حلب یاس حامیان تروریست را به‌همراه داشت/امروز حامیان تروریسم در دام تروریست‌ها افتادند,

وی با بیان این‌که حوادث بحرین و حمله به بیت آیت الله شیخ عیسی قاسم بسیار مهم است، گفت: ما از ملت بی دفاع بحرین حمایت می‌کنیم.

,

حجت‌الاسلام محمودی در پایان تصریح کرد: پیروزی مقاومت اسلامی در حلب یاس حامیان تروریست‌ها را به همراه داشت،ترور سفیر روسیه در ترکیه نشان داد کشوری که خود حامی تروریسم بود در دام تروریست‌ها افتاده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه