امام جمعه بجنورد:

۹ دی نماد بلوغ سیاسی ملت ایران است/ سران فتنه اشتباه خود را نپذیرفته اند

۹ دی نماد بلوغ سیاسی ملت ایران است/ سران فتنه اشتباه خود را نپذیرفته اند
حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی با بیان اینکه یوم‌الله 9 دی و حضور میلیونی مردم در برابر فتنه‌گران، بصیرت و بلوغ سیاسی ملت ایران در دفاع از انقلاب و نظام اسلامی را نشان داد، گفت: فتنه 88 باید هر ساله بازخوانی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته مرکز استان که در محل مصلای امام خمینی (ره) بجنورد اظهار کرد: برخی از افراد معتقد هستند که نباید خیلی به این مسئله پرداخت، در حقیقت این افراد می خواهند مردم هشت ماه آشوب گری را به فراموشی بسپارند و قصد دارند تا برروی این قطعه از تاریخ پرده بکشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصر اترک, ، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد، در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته مرکز استان که در محل مصلای امام خمینی (ره) بجنورد اظهار کرد: برخی از افراد معتقد هستند که نباید خیلی به این مسئله پرداخت، در حقیقت این افراد می خواهند مردم هشت ماه آشوب گری را به فراموشی بسپارند و قصد دارند تا برروی این قطعه از تاریخ پرده بکشند.,

حجت‌الاسلام یعقوبی خاطرنشان کرد: باید هر ساله از حماسه 9 دی یاد کنیم و رشادت های مردم علیه شورشگران بازگو شود.

, .,

وی گفت: در فتنه سال 88 رهبری، نظام و قانونی اساسی مورد هدف قرار گرفته بود و اگر رهنمودهای مقام معظم رهبری و بصیرت مردم نبود، فتنه انقلاب را از پای درآورده بود.

, .,

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی با بیان اینکه 9 دی از ایام‌الله و روزهای تاریخی انقلاب و نظام اسلامی است، افزود: ملت ایران در نهم دی با حضور میلیونی خود در برابر فتنه‌گران، بصیرت و بلوغ سیاسی خود در دفاع از انقلاب و نظام اسلامی را نشان داد.

, .,

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی اضافه کرد: با وجود اینکه چندین سال از فتنه سال 88 گذشته و بساط فتنه‌گران هم در هم پیچیده شده است؛ اما سران فتنه هنوز حاضر به توبه کردن و پذیرش اشتباهات خود و عذرخواهی از رهبری، نظام و ملت نیستند.

, .,

وی افزود: سران فتنه پس از گذشت سالها از آن آشوب، همچنان لج‌بازی کرده و خود را پیروز میدان می‌دانند در حالی که از نظر ملت ایران روسیاه و شکست‌خورده کامل هستند.

,

امام جمعه بجنورد همچنین با اشاره به آزادسازی‌های حلب از لوث گروهک تروریستی داعشی گفت: آن‌ها آمده بودند تا در حلب و سوریه صهیونیست دوم شکل دهند اما با شکل‌گیری جبهه مقاومت و باتدبیر و اندیشه این نقشه‌ها خنثی و بی‌اثر شد.

, .,

وی با بیان اینکه باوجود سختی‌ها در مواجه با تروریست‌های داعش، اما مقاومت‌ها جواب داد و سرانجام حلب از لوث تروریست‌ها آزاد شد خاطرنشان کرد: آن‌هایی که با نقشه گرفتن سوریه، می‌خواستند به ایران بیایند زبون شدند و امیدواریم با آزادسازی کامل سوریه از حیث تروریست‌ها، بار دیگر برتری جبهه حق بر جبهه کفر اثبات شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه