حبیب آقاجری :
فتنه ۸۸ عامل اصلی وضع تحریمهای شدید علیه ایران بود/پشتیبانی فتنه گران در سال ۸۸ به عهده آمریکا و انگلیس بود
نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:تشدید تحریمها علیه ایران در فتنه ۸۸ اتفاقی نبود بلکه فتنه گران از بیگانگان خواستند تا ایران را تحریم کنند تا فشار بیشتری بهنظام وارد کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حبیب آقاجری نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رهیاب با اشاره به نقش فتنه ۸۸ در وضع تحریمهای جدید علیه ایران اظهار داشت: فتنه ۸۸ عامل اصلی وضع تحریمهای شدید علیه ایران بود عدهای از داخل با هماهنگی خارجیها این فتنه را به وجود آوردند و به این تحریمها ختم کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب ,
وی ادامه داد: تشدید تحریمها علیه ایران در فتنه ۸۸ اتفاقی نبود بلکه فتنه گران از بیگانگان خواستند تا ایران را تحریم کنند تا فشار بیشتری بهنظام وارد کنند.
,
نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش انگلیس و کشورهای غربی در فتنه ۸۸ اظهار داشت: پشتیبانی فتنه گران در سال ۸۸ به عهده آمریکاییها و انگلیسیها و برخی کشورهای غربی بود حمایت از فتنه گران آنقدر آشکار بود که اسرائیل هم فتنه گران را سرمایهای برای خودش میدانست.
,
وی ادامه داد:آمریکاییها خیلی امیدوار بودند که به کمک فتنه گران در فتنه ۸۸٫ به هدف شوم خود که براندازی نظام بود برسند که درایت مقام معظم رهبری و بصیرت مردم آتش این فتنه خطرناک را خاموش کرد.
,
ارسال دیدگاه