معاون آموزش و پرورش لرستان:
توزیع 17 هزار جلد کتاب در طرهان/ وقتی خیرین استان پا به عرصه «کتاب» نیز می گذارند
معاون پرورشی پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان گفت: حدود 17 هزار جلد کتاب را در بین منطقه محروم طرهان توزیع شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منار، محسن یوسفوند اظهار داشت: آموزش و پرورش با تمام دستگاه ها و نهادهایی که می توانند در ترویج کتابخوانی آموزش و پرورش را یاری کنند، تفاهم نامه ای در این رابطه منعقد کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منار,وی با بیان اینکه با انتشارات ستارگان آسمان نیز تفاهم نامه ای در این زمینه منعقد شده است، عنوان کرد: طبق این تفاهم نامه، دانش آموزان در قالب تور کتاب از کتب این انتشارات و کتابفروشی بازدید کرده و با تخفیف خریداری کنند.
,معاون پرورشی پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان ادامه داد: همچنین با همکاری کانون پرور ش فکری کودکان و نوجوانان لرستان در بین دانش آموزان مناطق محروم مانند زز و ماهرو، طرهان و کوهنانی به توزیع کتاب می پردازیم.
,یوسفوند به کمک های خیرین کتاب به دانش آموزان لرستانی اشاره کرد و یادآور شد: هفته گذشته با کمک این خیرین حدود 17 هزار جلد کتاب را در بین منطقه محروم طرهان توزیع کردیم.
,وی افزود: به دلیل اینکه آموزش پرورش به تنهایی نمی تواند در حوزه کتاب برای دانش آموزان تمام امکانات را فراهم کند، با دستگاه ها و افراد حقیقی و حقوقی در این زمینه تفاهم نامه همکاری منعقد کرده ایم.
,معاون پرورشی پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان به تشکیل مجمع خیرین کتاب یار در استان اشاره کرد و گفت: این خیرین کتب زیادی به صورت رایگان در مناطق محروم استان توزیع کرده اند.
,یوسفوند به طرح مینی بوس رانی کتاب اشاره کرد و افزود: در این طرح نیز کتاب ها به مناطق محروم رفته و دانش آموزان از آنها بازدید و بهره مند می شود.
,وی عنوان کرد: با اداره کل کتابخانه های استان نیز قراردادی منعقد کردیم که عضویت دانش آموزان در کتابخانه های عمومی استان با 50 درصد تخفیف انجام شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه