فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان دلگان خبر داد:
اعزام 40 نفر از بانوان تشیع و تسنن دلگان به مشهد مقدس+ تصاویر
حسین شهرکی از اعزام 40 نفر از بانوان تشیع و تسنن شهرستان دلگان برای نخستین بار به مشهد مقدس خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، سرهنگ پاسدار حسین شهرکی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان دلگان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: 40 نفر از بانوان بسیجی اهل تشیع و اهل سنت شهرستان دلگان به اردوی زیارت مشهد مقدس اعزام شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس,وی با اشاره به اینکه این اعزام از بین افرادی به دلیل نداشتن بضاعت مالی تاکنون به زیارت حرم امام رضا (ع) مشرف نشده اند، انجام شده است افزود: این زائران به مدت 7 روز در این اردوی زیارتی و فرهنگی حضور دارند.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه دلگان تصریح کرد: برنامه های فرهنگی و معنوی مختلفی برای زائران اهل سنت و تشیع حرم رضوی شهرستان دلگان نیز برگزار می شود.
,سرهنگ پاسدار حسین شهرکی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای صحیح این کار خیر، گام مهمی در پیشبرد برنامه های فرهنگی در شهرستان دلگان برداریم.
,وی خاطرنشان کرد: هدف از این اردوی زیارتی و فرهنگی، تعمیق و گسترش معرفت دینی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه