logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس:

آغاز انتقال مینی پالایشگاه ها به خارج از شهر جلفا

آغاز انتقال مینی پالایشگاه ها به خارج از شهر جلفا
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی ارس گفت: عملیات انتقال مینی پالایشگاههای موجود در فاز یک صنعتی این منطقه به سایت صنایع سنگین آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج , محسن خادم عرب باغی در حاشیه بازدید از سایت یک هزار و 400 هکتاری صنایع سنگین همزمان با هفته محیط زیست گفت: استقرار غیراصولی واحدهای مینی پالایشگاهی پیش از تصویب و استقرار منطقه آزاد ارس در محدوده فاز یک صنعتی در حاشیه شهر جلفا، موجب بروز مشکلات زیست محیطی شده است.

وی با اشاره به اینکه مطالعات زیست محیطی سایت صنایع سنگین به تایید سازمان حفاظت از محیط زیست رسیده است، گفت: سازمان منطقه آزاد ارس با توجه به ملاحظات زیست محیطی مجوزهای لازم را برای فعالیت واحدهای پالایشگاهی صادر می کند و سرمایه گذاران باید استانداردهای لازم در خط تولید و تاسیسات را رعایت کنند.

خادم عرب باغی گفت: هم اکنون در این سایت دو واحد پالایشگاهی فعال بوده و انواع فرآورده های نفتی را با هدف صادرات به کشورهای همسایه تولید می کنند.

وی با اشاره به اینکه پنج پروژه پالایشگاهی جدید نیز در سایت صنایع سنگین این منطقه با سرمایه گذاری مشترک کشورهای همسایه و سرمایه گذاران ایرانی در حال احداث هستند، اعلام کرد: تعدادی از این پالایشگاهها طبق برنامه در هفته دولت به بهره برداری می رسند.

خادم عرب باغی با بیان اینکه برخی از زیرساخت های مورد نیاز برای فعالیت سرمایه گذاران در سایت صنایع سنگین از جمله راه دسترسی، گاز، برق و مخابرات تامین شده است، گفت: در برخی موارد از جمله تامین آب و توسعه خیابان های این سایت نیازمند سرمایه گذاری بسیار بالایی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه