مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند:

شنیدن سخن حق برای برخی از مسئولان تلخ است/ روشنگری آگاهانه وظیفه قشر داشجوست

شنیدن سخن حق برای برخی از مسئولان تلخ است/ روشنگری آگاهانه وظیفه قشر داشجوست
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند در خصوص اینکه برخی از مسئولان بصورت علنی اعلام کرده اند که در مراسم 9 دی شرکت نخواهند کرد گفت: به نظر من بسیاری از مباحث اگر در جلسات روشنگری و جریان شناسی ۹ دی درباره فتنه ۸۸ مطرح شود به ضرر دولت یازدهم و افشا شدن پشت پرده هایی از همکاری بسیاری از مسئولین دولت کنونی در فتنه ۸۸ خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حمید هاشم آبادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند در گفتگو با دانشجوپرس با اشاره به بصیرت و ولایتمداری ملت ایران در روز 9 دی سال 88 گفت: مردم ولایتمدار ایران با حرکت عظیم خود در ۹ دی روشنگری کردند و دست استکبار جهانی را بار دیگر از جمهوری اسلامی ایران کوتاه کرند و به ندای امام امت لبیک گفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوپرس ,

 
وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری(حفظه الله) "فتنه ها را باید با روشنگری خاموش کرد و هر جا که روشنگری باشد فتنه انگیز دستش کوتاه می شود"
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند گفت: تبعیت از ولایت رمز ماندگاری نظام اسلامی و پیروزی مسلمانان خواهد بود و باید امروز از هر زمان دیگری بیشتر به این نکته مهم توجه کرد.
 
هاشم آبادی به دلیل لغو سخنرانی های 9 دی در برخی دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: شنیدن سخن حق برای کسانی که فکر کردند راه را درست می روند، تلخ است.
 
وی گفت: عده ای به اشتباه خود واقف اند اما خود را به خواب زده اند و نمی خواهند مردم نیز از این مسائل سر در بیاورند لذا دستور لغو سخنرانی صادر می کنند یا به عبارتی هندوانه ای که خود می دانند از درون ویران است چرا بگذارند که بشکند و حقیقت آشکار شود.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بیرجند در خصوص اینکه برخی از مسئولان بصورت علنی اعلام کرده اند که در مراسم 9 دی شرکت نخواهند کرد گفت: به نظر من  بسیاری از مباحث اگر در جلسات روشنگری و جریان شناسی ۹ دی درباره فتنه ۸۸ مطرح شود به ضرر دولت یازدهم و افشا شدن پشت پرده هایی از همکاری بسیاری از مسئولین دولت کنونی در فتنه ۸۸ خواهد بود.
 
هاشم آبادی با بیان اینکه انگلیس و آمریکا حامیان اصلی فتنه ۸۸ بودند ، گفت: وظیفه قشر داشجو امروز روشنگری آگاهانه هست و دانشجویان ولایتمدار با حضور خود در مراسم ۹ دی ان شا الله بار دیگر به  ندای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی لبیک خواهند گفت و با حضور خود روشنگری خواهند کرد.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه