8 ماه گذشت؛
آقای فرماندار؛ چه برنامه ای برای توسعه گردشگری شهرستان املش دارید؟
۸ ماه از گلایه فرماندار املش درخصوص ضعف عملکرد میراث فرهنگی و گردشگری گذشت ولی هیچ اقدام و تمهیداتی برای توسعه گردشگری شهرستان صورت نگرفت[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از املش ما ، یونس محمودی فرماندار املش در اولین جلسه ستاد تسهیلات خدمات سفر شهرستان که ۲۳ تیرماه سال جاری برگزار شده بود، از نداشتن پایگاه اطلاع رسانی و عملکرد ضعیف میراث فرهنگی و گردشگری در شهرستان گلایه کرد و گفت : این شهرستان باید باتوجه به وضعیت خوب گردشگری و توریستپذیری مورد توجه بیشتر مسئولین میراث فرهنگی قرار گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از , املش ما, املش ما, ، یونس محمودی فرماندار املش در اولین جلسه ستاد تسهیلات خدمات سفر شهرستان که ۲۳ تیرماه سال جاری برگزار شده بود، از نداشتن پایگاه اطلاع رسانی و عملکرد ضعیف میراث فرهنگی و گردشگری در شهرستان گلایه کرد و گفت : این شهرستان باید باتوجه به وضعیت خوب گردشگری و توریستپذیری مورد توجه بیشتر مسئولین میراث فرهنگی قرار گیرد.,با توجه به گذشت ۸ماه از جلسه فوق؛
, با توجه به گذشت ۸ماه از جلسه فوق؛,آقای فرماندار ؛ شما به عنوان عالیترین مقام دولت در این شهرستان و بنا به گفته خودتان در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی که پیش از ظهر امروز ۵ دیماه برگزار شد، برنامه ریزی دقیق و مدون را راه حلی برای رفع موانع و مشکلات بر اساس آن اقتضائات دانستید، چه اقداماتی برای معرفی شهرستان تاریخی و پر استعداد املش انجام داده اید؟
, آقای فرماندار ؛ شما به عنوان عالیترین مقام دولت در این شهرستان و بنا به گفته خودتان در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی که پیش از ظهر امروز ۵ دیماه برگزار شد، برنامه ریزی دقیق و مدون را راه حلی برای رفع موانع و مشکلات بر اساس آن اقتضائات دانستید، چه اقداماتی برای معرفی شهرستان تاریخی و پر استعداد املش انجام داده اید؟,آقای فرماندار ؛ در مسیر رفت و آمدتان از رشت تا به املش چند تابلوی معرفی این شهرستان نصب شده است؟ و چقدر برای معرفی املش هزینه گردیده است؟
, چند تابلوی معرفی این شهرستان نصب شده است, چقدر برای معرفی املش هزینه گردیده است؟,آقای فرماندار ؛ ۳۰ مهرماه سال ۹۳ (شاید یادتان نباشد) مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گیلان از راه اندازی موزه باستان شناسی و پایگاه پژوهشی شرق گیلان در املش خبر داده بود ، خبر دارید این پروژه به کجا رسیده است؟
, شاید یادتان نباشد, خبر دارید این پروژه به کجا رسیده است؟,آقای فرماندار شهرستانی که ظرفیتها و پتانسیلهای بزرگی بویژه در مناطق ییلاقی دارد نیاز به حمایت بیشتر مسئولین شهرستانی و استانی را می طلبد حال که فقط ۲ ماه به روزهای پایانی سال ۹۵ باقی مانده ، چقدر برنامه ریزی برای جذب گردشگران نوروزی نموده اید؟
,,
آقای فرماندار ؛ نکند شما هم مانند برخی ها که نتوانستند از سفر مسعود سلطانی فر رئیس وقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور (به عنوان نماینده دولت در سفر استانی) به شهرستان املش بهره ای ببرند ، شعار محور بشوید!
, شعار محور]
ارسال دیدگاه