logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شازند:

صدور سند مالکیت برای ۵۶۰۰ هکتار از اراضی ملی شازند

صدور سند مالکیت برای ۵۶۰۰ هکتار از اراضی ملی شازند
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شازند از صدور اسناد مالکیت برای ۵۶۰۰ هکتار از اراضی ملی بنام دولت دراین شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن محمدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شازند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما یکی از وظایف مهم منابع طبیعی را حفظ و حراست از عرصه های ملی و جلوگیری از تصرف اراضی توسط سود جویان و زمین خواران بیان کرد و گفت: در این راستا پیگیری های متعددی در سال جاری صورت گرفته که منجر به صدور اسناد جدید از طریق سیستم کاداستر شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

وی افزود: به منظور تثبیت مالکیت دولت بر عرصه‌های ملی در سال ۹۵ برای ۵ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان شازند به نام دولت سند مالکیت اخذ شد.

,

 

,

, ,

 

,

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شازند بیان کرد: تفکیک اراضی ملی از مستثنیات و اخذ اسناد اراضی ملی در کنار تسهیل امورات حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی کاهش اختلافات مردم با منابع طبیعی را نیز به دنبال داشته و زمینه‌ساز جلوگیری از تصرف این اراضی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی می‌شود.

,

محمدی تصریح کرد: هدایت تصریح کرد: با صدور اسناد اراضی ملی با حدنگاری دقیق و مختصات مکانی وضعیت عرصه و تطبیق حد مالکیت اراضی متعلق به افراد حقیقی و حقوقی با اراضی ملی مشخص و به وسیله آن تثبیت حاکمیت دولت با رعایت حقوق مردم کاملاً احراز می‌شود.

,

وی یادآور شد: تاکنون از کل اراضی ملی شهرستان که شامل ۱۶۷ هزار هکتار بوده بیش از ۸۵ درصد اراضی دولتی سند دار شده است که مابقی اراضی نیز در دستور کار سند دار شدن قرار دارد.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه