logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وضعیت پیاده پیاده رو اصلی شهر کنگان و نارضایتی مردم

وضعیت پیاده پیاده رو اصلی شهر کنگان و نارضایتی مردم
پیاده رو های کنگان با وجود داشتن چاله های زیاد و عرض کم این روزها با مشکلی دیگر هم دست و پنجه نرم می کند که این مشکل قدم زدن اجباری مردم در خیابان های شهر است که علاوه بر ایجاد ترافیک باعث اتفاقات ناگواری هم در سطح شهر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل کوگانا،نزدیک به چندماه است که کار لوله گذاری آب به اتمام رسیده اما وضعیت پیاده رو خیابان اصلی شهر به حال خودش رها شده است مردم کنگان دیگر به خالی بودن پیاده رو ها و قدم زدن در خیابان عادت کرده اند و این دلیلی جز بی تدبیری مسوولین نیست .پیاده و پیاده روها به عنوان دو عنصر پویایی و پایایی در فضای شهر، جزء لاینفک زندگی شهری در شهرهای پیشرفته جهان به شمار می آیند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوگانا،, کوگانا،,

توجه بیش از حد به نیازهای حرکت سواره و غفلت از حفظ و ساماندهی فضای پیاده و پیاده رو از عمده نقایص شهرسازی جهان معاصر به شمار می آید که سبب کاهش کیفیت محیط شهری و افول ارزش‌های اجتماعی، فرهنگی و بصری در فضاهای شهری می گردد.

,

توجه به حرکت پیاده و نیازهای آن به عنوان یک موضوع فراموش شده مهم شهری در دو سه دهه گذشته گرایش‌ها و دیدگاه‌های جدیدی در عرصه شهرسازی به وجود آورده است. پیاده رو های کنگان با وجود داشتن چاله های زیاد و عرض کم این روزها با مشکلی دیگر هم دست و پنجه نرم می کند که این مشکل قدم زدن اجباری مردم در خیابان های شهر است که علاوه بر ایجاد ترافیک باعث اتفاقات ناگواری هم در سطح شهر می شود.کسبه و مغازه داران نیز از این امر بسار ناراضی و گله مند هستد و خواستار پیگیری این قضیه میباشند.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, , ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه