معاون آموزشو پرورش استان لرستان خبر داد:
آموزش مهارت های سبک زندگی اسلامی در کنار سواد آموزی به زنان لرستانی
معاون سوادآموزی ادارهکل آموزشوپرورش لرستان گفت:در مراکز یادگیری محلی که در استان احیا شده است به آموزگاران نهضت سواد آموزی در کنار آموزش سواد و خواندن، مهارت سبک زندگی اسلامی ایرانی آموزش اده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازآساره خبر؛ علی اشرف حیدری معاون سوادآموزی ادارهکل آموزشوپرورش لرستان ظهر امروز در همایش استانی، گرامی داشت تاسیس نهضت سواد آموزی که در سالن همایش آموزش و پرورش ناحیه 2 خرم آباد برگزار شد گفت: از ابتدای تاسیس نهاد سواد آموزی تاکنون 400 تا 500 نفر از افرادی که در نهضت سواد آموزی درس خواندند موفق به کسب مدارج عالی علمی در گوشه ای از این استان شدند و در حال حاضر تعدادی از آنها مدیریت جامعه را برعهده دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر؛,

, حیدری افزود: بر اساس سرشماری نفوس و مسکنی که در استان لرستان قبل از انقلاب اسلامی صورت گرفت حدود 57 درصد باسوادان در گروه سنی 10 تا 49 ساله بودند ودرحال حاضر بیش از 94 درصد افراد بین 10 تا 49 ساله باسواد هستند.
,وی گف:استان لرستان درزمینه جذب، نگهداشت و امتحانات جزاستانهای برتر کشورشناخته شده است و سعی بر این است که سرانه مطالعه را در بین سواد آموزان افزایش دهیم.
,معاون سوادآموزی اداره کل آموزشوپرورش لرستان عنوان کرد:: مراکز یادگیری محلی دراستان لرستان احیا شده است که در این مراکز نیاز سنجی صورت می گیرد لذا با توجه به نیاز منطقه در مراکز استان نه تنها سواد خواندن و نوشتن را آموزش می دهیم بلکه مهارت های سبک زندگی ایرانی اسلامی را به آنها آموزش می دهیم.
,حیدری با بیان اینکه به زودی حلقه های کتابخوانی در استان راه اندازی می شود خاطر نشان کرد: در همه ادیان االهی علم، دانش و سواد یک مقوله ای است که مطرح شده است و مورد تاکید ادیان الهی است؛ لذا در قران به احادیث متعددی بر علم آموزی، اهمیت سواد و مبارزه به جهل و خرافه اشاره های شده است و لزوم توجه به آنها تاکید زیادی شده است.
,

, این مسئول با اشاره به سخن امام خمینی در مورد نهضت عنوان داشت: امام خمینی(ره) فرمان تاریخی خود را مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی صادر کرد لذا نهضت سواد آموزی همچنان به عنوان یک میراث گرانبها هنوز ادامه دارد و آموزشیاران ما در بحث سواد آموزی نهایت سعی و تلاش خود را در رفع بی سوادی می کنند و خواهند کرد و این یک جهاد واقعی است بی سوادی منشا همه بیماری ها است و همه ما در رفع آن باید کوشا باشیم.
,وی هدف ازبا سواد کردن افراد را رعایت عدالت در جامعه خواند و افزود: در جمهوری اسلامی ایران عدالت از اهداف اساسی نظام است لذا افراد بی سواد باید از این اهدف بهرمند باشند و بی سوادان را که ازیک سری نعمت های خدادای که محروم شده اند کمک کنیم لذا اگر ما بخواهیم عدالت در جامعه برقراباشد باید افراد بی سواد را با سواد کنیم.
,انتهای پیام/د
]
ارسال دیدگاه