مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی فردوس خبرداد
اختصاص ۱۰میلیارد ریال اعتبار جهت اجرای طرح خرید نقدی شیر دامداران به مدت یکسال
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی فردوس از اختصاص ۱۰میلیارد ریال اعتبارجهت اجرای طرح خرید نقدی شیر دامداران به مدت یکسال خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی فردوس در گفتگو با فردوس برین عنوان کرد: با توجه به اجرای موفق طرح خرید شیر توسط صندوق حمایت از ابتدای تیر ماه تا پایان آبان ماه سالجاری و استقبال دامداران از این طرح طبق مصوبه هیت مدیره صندوق مبلغ ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به صورت یکساله جهت طرح خرید نقدی شیر اختصاص یافت.
مهندس مهدی روشن در ادامه تاکید کرد: این اعتبار در قالب تسهیلات به مجتمع دامداران اختصاص و در ازای تحویل شیر توسط دامداران در پایان هرماه کارت اعتباری در اختیار دامداران متناسب با شیر تحویلی شارژ می شود .
وی گفت:دامداران نیز با استفاده از کارت اعتباری در اختیار نسبت به خرید خوراک از مراکز تعریف شده اقدام می نمایند.
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی فردوس در ادامه خاطرنشان کرد: از مهمترین مزایای اجرای این طرح به افزایش کیفیت شیر ؛ تامین نقدینگی مورد نیاز دامدار جهت خرید خوراک و علوفه در زمان مناسب و کاهش هزینه های دامدار می باشد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه