logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

الهیاری :

طرح الکتروموتور نیاز به حمایتهای اساسی دارد

طرح الکتروموتور  نیاز به حمایتهای اساسی دارد
با حضور حسین ابویی مهریزی معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت نشست رفع موانع تولید شهرستان آذرشهر در کارخانه مهر اصل با محوریت تولید داخلی الکترو موتور برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از توفارقان،فرماندار شهرستان آذرشهر پس از بازدید از خط تولید الکتروموتور کارخانجات تولید مهر اصل که با حضور حسین ابویی مهریزی معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت انجام گرفت در نشست رفع موانع تولید این شهرستان گفت:طرح الکتروموتور مهر اصل یکی از طرح های  ملی و مهم محسوب می شود که زیر مجموعه حمایتهای وزارت صنعت،معدن و تجارت با رویکرد اقتصاد مقاومتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, توفارقان,

وی افزود: این طرح تا پایان سال جاری با پشتیبانی دولت تدبیر و امید به بهره برداری لازم خواهد رسید ومضمون آن نیز تولید انواع و اقسام موتور تهویه هوا  و فن موتورمی باشد.

,

 الهیاری اضهار کرد: بیش از90 درصد طرح الکتروموتور اجرایی شده اما نیاز به حمایتهای اساسی برای تکمیل آن وجود دارد.

,

وی برای تجهیز و تکمیل ماشین آلات این خط که با هدف بالانس پروانه ها ی موتور ها انجام می یابد،تأکید کرد.

,

معاون وزیر صنعت،معدن و تجارت نیز با ضروری خواندن اجرای اصول و قواعد اقتصاد مقاومتی در سطح کشور گفت: تعداد7 پروژه برای این وزارتخانه برای اجرایی کردن و حمایت از طرح های ابلاغی اختصاص داده شده که طرح تولید الکتروموتور مهر اصل یکی از آنهاست.

,

حسین ابویی مهریزی ادامه داد:طرح هایی که مورد تصویب در سطح ملی قرار گرفته بیشتر اصول درونزایی،جلوگیری از خام فروشی ،تأمین مواد اولیه سایر واحدهای تولیدی و صنعتی و افزایش ارزش افزوده و چند اصل مهم دیگر اقتصاد مقاومتی را شامل می شود.

,

گفتنی است با بازدید از خط تولید الکتروموتورکارخانه مهر اصل پس از تکمیل ماشین آلات برایحدود200نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه