رئیس کارگروه اقتصادی بسیج زنجان:
زنجان زیر ساخت های خوبی برای صادرات محصولات کشاورزی دارد/ صنایع تبدیلی تکمیل کننده زنجیره تولید محصولات کشاورزی است
رئیس کارگروه اقتصادی بسیج شهرستان زنجان با بیان اینکه استان زنجان زیر ساخت های خوبی برای صادرات محصولات کشاورزی دارد، گفت: اگر مسئولان از تولید کنندگان و تجار حمایت کنند می توانند منتظر شکوفایی استان زنجان باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بابک مولایی امروز در گفت و گو با عصر زنجان، با بیان اینکه کارگروه اقتصادی بسیج شهرستان زنجان مزیت های استان و شهرستان زنجان را در قسمت کشاورزی شناسایی کرده است، اظهار کرد: شهرستان زنجان پتانسیل های زیادی در زمینه کشاورزی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی به رایزنی های انجام شده با جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: صنایع تبدیلی از ملزومات هر استانی است که محصولات تولیدی کشاورزان را به محصولات خشک تبدیل کرده و به فروش برسانند.
,رئیس کارگروه اقتصادی بسیج شهرستان زنجان با بیان اینکه هشت تا 9 کیلو سیب درختی در صنایع تبدیلی خشک می شود به طور متوسط در بازارما بین 30 تا 35 هزار تومان به فروش می رسد، تصریح کرد: محصولاتی که در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرارمی گیرند دارای ارزش صادراتی بیشتری می شوند.
,صنایع تبدیلی از خام فروشی محصولات کشاورزی پیش گیری می کند
,مولایی با اشاره به اینکه با وجود صنایع تبدیلی در استان زنجان از خام فروشی محصولات تولیدی کشاورزان پیشگیری می شود، خاطرنشان کرد: محصولات تولیدی کشاورزان به صورت خشک با ارزش زیادی به فروش و حتی قابلیت صادر شدن دارد.
,وی با بیان اینکه صنایع تبدیلی قابلیت تبدیل محصولات کشاورزی را به صنایع خشک دارد، تصریح کرد: میوه خشک ارزش افزوده بیشتری دارد.
,مولایی با اشاره به اینکه کشاورزان و باغدارانی که محصولاتشان خریداری ندارد می توانند محصولات خودشان را با استفاده از صنایع تبدیلی خشک کرده و سپس به بازار عرضه کنند، تصریح کرد: با خشک کردن محصولات کشاورزی از طریق صنایع تبدیلی از خرابی و از بین رفتن محصولات پیشگیری می شود و می توان محصولات خشک را با قیمت بیشتر از خام در بازار به فروش رساند.
,کمک به خودکفایی و تامین امنیت غذایی از اهداف راه اندازی صنایع تبدیلی است
,رئیس کارگروه اقتصادی بسیج شهرستان زنجان به اهداف راه اندازی صنایع تبدیلی در استان و شهرستان زنجان اشاره کرد و افزود: تامین امنیت غذایی کشور،کمک به خودکفایی و اقتصاد مقاومتی از اهداف راه اندازی صنایع تبدیلی است.
,مولایی با بیان اینکه در راستای صنایع تبدیلی بیش از 8 جلسه رسمی و 20 جلسه غیر رسمی،دیداری و بازدید از شهرستانها در مورد صنایع تبدیلی انجام شده است، خاطرنشان کرد: کشاورزانی که در قمست کشاورزی فعالیت می کنند می توانند تا سقف 30 میلیون تومان در راستای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی از بسیج سازندگی تسهیلات دریافت کنند.
,وی با اشاره به اینکه عمده محصولات دارای مزیت در استان زنجان سیب است و به توفیق کارگر اقتصادی بسیج شهرستان زنجان برای ولین بار صادرات سیب در استان انجام شده است، تصریح کرد: در این راستا غیر مستقیم به کشاورزان کمک می شود.
,رئیس کارگروه اقتصادی بسیج شهرستان زنجان با بیان اینکه استان زنجان زیر ساخت های خوبی برای صادرات محصولات کشاورزی دارد، گفت: اگر مسئولان از تولید کنندگان و تجار حمایت کنند می توانند منتظر شکوفایی استان زنجان باشند.
,رئیس کارگروه اقتصادی بسیج شهرستان زنجان با اشاره به اینکه جلسات متعددی با تجاراستان، اصناف کشاورزان، بازرگانان و تولید کنندگان کشاورزی انجام شده است، گفت: نظریه کارگروه اقتصادی بسیج شهرستان زنجان به عنوان راهبرد پیشنهاد شده است که با ایجاد هلدینگ زمینه تکمیل زنجیره تامین محصولات کشاورزی در شهرستان زنجان انجام شود.
,مولایی گفت: طی یک فراخوان افرادی که تمایل به سرمایه گزاری در این هلدینگ را دارند می توانند به سایت اتاق بازرگانی مراجعه کرده و فرم های مربوطه که باید توسط افراد حقیقی و حقوقی که قصد سرمایه گزاری دارند تکمیل شود.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه