برگزاری چهارمین دوره مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی کشور در شیراز
چهارمین دوره رقابتهای اتومبیلرانی شتاب قهرمانی کشور به میزبانی شیراز در زرقان برگزار شد و اتومبیل رانان شیرازی خوش درخشیدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه چهارمین دوره رقابتهای اتومبیلرانی شتاب قهرمانی کشور به میزبانی شیراز در زرقان برگزار شد و اتومبیل رانان شیرازی خوش درخشیدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه, شیرازه,این رقابت ها که در فرودگاه زرقان برگزار گردید محسن مصیبی مقام اول درکلاس چهار سیلندر GT مقام اول را کسب کرد.
,علی دهقان مقام دوم کلاس چهار سیلندر NA را از آن خود کرد،محمد نوذری کلاس 206 اختصاصی به مدال برنز رسید ،علی دهقان مقام سوم کلاس چهار سیلندر GT را از آن خود کرد ،افشین آذری درکلاس چهار سیلندر توربو بر جایگاه سوم ایستاد و رامین غیبی درکلاس 6 و 8 سیلندر بر سکوی سوم ایستاد.
,این رقابتها در شش کلاس و با حضور 60 ورزشکار از هفت استان فارس، خوزستان، تهران، یزد، کرمان، هرمزگان، بندر عباس برگزار شد که در پایان اتومبیل رانان شیرازی در قالب تیم استان در 6 کلاس شش مقام کسب کردند و به مقام قهرمانی رسیدند.
,

,
]
ارسال دیدگاه