فراخوان طراحی پوستر 9 دی با موضوع «نهم دی مظهر بصیرت و نفوذناپذیری مردم ایران»

فراخوان طراحی پوستر 9 دی با موضوع «نهم دی مظهر بصیرت و نفوذناپذیری مردم ایران»
هیات فرهنگی مذهبی عماریون گراش در آستانه هفتمین سالگرد حماسه ماندگار و تاریخی 9 دی با شعار نهم دی مظهر بصیرت و نفوذناپذیری مردم ایران فراخوان طراحی پوستر داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گراش نما محمد رضا آرمان مهر مسئول روابط عمومی هیات فرهنگی مذهبی عماریون گراش ضمن گرامیداشت حماسه عاشورایی 9 دی گفت: به مناسبت پاسداشت حضور آگاهانه مردم با بصیرت و انقلابی ایران اسلامی در صحنه خاموش کردن شعله های فتنه دشمنان اسلام و نظام اسلامی، هیات عماریون گراش در نظر دارد به کسانی که بتوانند بهترین پوستر را با موضوع «نهم دی مظهر بصیرت و نفوذناپذیری مردم ایران» طراحی کنند جوایزی اهدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گراش نما,

وی افزود: شرکت کنندگان در این مسابقه تا پایان دی ماه مهلت دارند آثار هنری خود را به ایمیل هیات، همراه با مشخصات خود ارسال نمایند و به بهترین اثر به رسم یادبود جوایزی اهدا خواهد شد.

,

آرمان مهر اضافه کرد 9 دی روز تجدید میثاق امت با ولایت است و این تجلی حضور مردم بصیر و آگاه ایران اسلامی در حمایت از رهبری و نظام اسلامی باید همیشه زنده بماند.

,

آدرس ایمیل: [email protected]

, [email protected],

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه