گلایه مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی ازتاخیر10ماهه در برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی قاین
مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان از مسئولین شهرستانی به دلیل تاخیر10ماهه در برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان درسال جاری گلایه کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازنسیم قائن ، محبی مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی خراسان جنوبی در ابتدای جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان قاین از مسئولین شهرستان که با گذشت 10ماه از سال هنوز اولین جلسه شورای فرهنگ عمومی را برگزار می کنند گلایه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم قائن,,
محبی تصریح کرد؛:حساسیت و اثرپذیری مصوبات شورای فرهنگ عمومی بر کسی پوشیده نیست و آنچه در این شورا مصوب می شود؛ قانون است وبه همین دلیل است که در شورای فرهنگ عمومی تاکید می شود در تصویب مصوبات وسواس بیشتری داشته باشیم.
,
وی اظهارداشت:شورای فرهنگ عمومی در موضوعات مختلفی همچون بازی های رایانه ای، مداحی هایی که آن زیبایی و اثرگذاری مداحی های قدیم را ندارد، پوشش اسلامی، سبک زندگی اسلامی، مدیریت استفاده از فضای مجازی، حقوق شهروندی، اخلاق، نامگذاری ها و الگوی مصرف و غیره می تواند ورود پیدا کند و با نظر کارشناسی اعضای این شورا در خصوص هر یک از موارد مذکور،دردستور کار جلسات شورا قرار بگیردوتصمیمات لازم را اتخاذ نماید و به مرحله اجرا برسانند.
,مدیرکل اداره فرهنگ وارشاد اسلامی قاین بر تشکیل شورای مشورتی در ذیل شورای فرهنگ عمومی شهرستان تاکید کرد وگفت: دراین شورا مسائل به بحث گذاشته می شودوپس از اهم ومهم کردن مباحث وکارکارشناسی شده ماحصل آن در جلسه شورای فرهنگ عمومی مطرح وپس از شور ومشورت تصویب می شود.
,وی با اشاره به موضوع معرفی شهرستان قاین به عنوان پایتخت کتاب ایران گفت: این موضوع در اردیبهشت ماه در شورای فرهنگ عمومی استان مطرح شد ومسئولین شهرستان باید برای رسیدن به این هدف طرح ها وایده های جدید ونو را به صورت مستند ارائه دهند که امیدواریم شهرستان قاین امسال به عنوان پایتخت کتاب ایران معرفی شود.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه