دبیر ستاد مردمی 9 دی شهرستان نیشابور:
هدف جشنواره عمار بصیرت افزایی است/ 2000 نفر کفن پوش قبل از 9 دی برای بیعت با رهبری به تهران رفتند
جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور سردار قاسمی و سایر مسئولین همزمان با سایر شهرهای کشور در نیشابور افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، مراسم افتتاحیه جشنواره مردمی فیلم عمار شامگاه روز سه شنبه7دی ماه با حضور سردار قاسمی و سایر مسئولین در محل هیأت رضوی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عطارنیوز,در این مراسم حجت الاسلام شرعی رئیس ستاد مردمی بزرگداشت مراسم9دی شهرستان نیشابور گفت: هدف اصلی از جشنواره مردمی فیلم عمار، فراهم شدن بستری برای مسیر فرهنگی انفلاب و پرورش استعدادهای نخبه در همین راستا است.
,وی ادامه داد: در سال قبل در حین برگزاری جشنواره عمار، تعداد زیادی دستکش و شال گردن برای مدافعین حرم ارسال شد، امسال نیز بسته بندی های خشکبار در حال تهیه باری ارسال به مدافعان حرم است.
,شرعی گفت: هدف دیگر جشنواره 9دی ماه است، روزهای22بهمن، 13آبان و9دی از روزهای ویژه انقلاب هستند،مردم نیشابور قبل از حماسه9دی88در اوج فتنه و آشوب های به همراه2000نفر از مردم کفن پوش نیشابور برای بیعت با مقام معظم رهبری به تهران رفتیم که در آنجا نماینده ای از طرف ایشان آمدند و سلام ویژه ایشان را به مردم نیشابور رساندند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه