رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فامنین:
حماسه 9 دی بستر رشد بیداری اسلامی و بصیرت افزایی ملت ایران بود
حجت الاسلام والمسلمین قاسم ملکی گفت: فتنه 88 بی تردید تقابل جناح های سیاسی و اختلافات میان نیروهای سیاسی نیود، بلکه برآمده از اراده دشمنان در مصاف با اصل نظام و انقلاب بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین قاسم ملکی در گفتگو با خبرنگار آوای فامنین گفت: فراخوان اداره تبلیغات اسلامی برای اعلام آمادگی تمام ادارات و نهادهای دولتی و غیر دولتی مبنی بر حضور گسترده در همایش بزرگداشت حماسه 9 دی با ریاست حجت الاسلام رضا مصباح، امام جمعه فامنین برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای فامنین,,
وی با اشاره به اعلام بیانیه هایی از طرف مسئولین اظهار کرد: 9 دی شکست کودتای مخملین عناصر وابسته اشرافی و غرب زده بود.
,,
رئیس اداره تبلیغات اسلامی فامنین، با اشاره به عوامل فتنه 88 خاطر نشان کرد: فتنه سال 88 بی تردید تقابل جناح های سیاسی و یا اختلافات میان نیروهای سیاسی کشور نبود، بلکه برآمده از اراده دشمنان پنهان و آشکار و نیروهای داخلی و خارجی، در مصاف با اصل نظام و انقلاب و ولایت بود.
,,
حجت الاسلام ملکی اذعان کرد: وقایعی که در انتخابات دهم ریاست جمهوری اتفاق افتاد، جنگی بود که کلیت نظام دینی را نشانه رفته بود و با حرمت شکنی در روز عاشورا اعتقادات و احساسات مردم متدین را جریحه دار کرد.
,,
وی افزود: ملت ایران این بار نیز چون مقاطع مختلف بعد از انقلاب محاسبات دشمنان و فریب خوردگان را به شکست مفتضحانه تبدیل کردند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه