با صدور بیانیه ای صورت گرفت؛
اعلام حمایت جمعی از مردم کاشمر از تشکیل «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی»
تشکیل «جبهه مردمی نیروهای انقلاب» توسط تعدادی از افراد انقلابی و دلسوز ایران اسلامی با استقبال جمعی از مردم ولایتمدار و انقلابی شهرستان کاشمر مواجه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر، جمعی از مردم متدین و انقلابی شهرستان کاشمر با صدور بیانیه ای از تشکیل «جبهه مردمی نیروهای انقلاب» حمایت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,متن این بیانیه به شرح ذیل می باشد:
,بسمه تعالی
,ان الله لا یغیروا ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم
,(خداوند سرنوشت هیچ قومی و(ملتی ) را تغییر نمی دهد مگر آنان آن چه را در خودشان است تغییر دهند. (سوره مبارکه رعد آیه 11)
,خداوند تبارک و تعالی را شاکریم که در این برهه حساس از انقلاب و کشور همفکری و تلاش جمعی از دلسوزان انقلاب اسلامی به نتیجه رسید و جبهه مردمی نیروهای انقلابی اعلام موجودیت نمود.
,
با عنایت به لزوم پیگیری مطالبات مردم ، مقابله با اشراف بی دغدغه نسبت به معیشت مردم ، مبارزه عملی و نه شعاری با فقر ، فساد و تبعیض و تاکید به حفظ هویت دینی و انقلابی جامعه و با توجه به ناراحتی انقلابیون و شهید دادگان و متدینین انقلابی از وضعیت اجتماعی موجود و با توجه به سبقه انقلابی و اهداف روشن و اعتقاد به مبانی و اصول و آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری (حفظ الله) و گفتمان انقلاب اسلامی ، راه شهیدان و پیروی از ولایت فقیه که سرلوحه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می باشد و همچنین اعلام عبور از
صف بندی های سیاسی و جناحی موجود در کشور در راستای اعتلای مردم سالاری دینی با نگاه از پایین به بالا و اسقرار عدالت و پیشرفت و آبادانی کشور ما جمعی از دلسوزان نظام و انقلاب شهرستان کاشمر در آستانه روز بصیرت ( نهم دی ماه ) ضمن تجدید بیعت با امام راحل و ولی امر جهان اسلام حضرت آیت الله خامنه ای فارغ از هرگونه وابستگی حزبی و گروهی و جنجال های سیاسی حمایت خود را از این اقدام مردمی و انقلابی اعلام داشته و از خداوند متعال توفیق روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی را تحت زعامت ولایت فقیه خواستاریم.
,
جبهه مردمی و متدینین انقلابی شهرستان کاشمر
,]
ارسال دیدگاه